Kendte22. august 2022

Endte helt galt: Influencer ville have fregner – endte med store røde ar

En australsk influencer forsøgte at tatovere fregner på sig selv. Det endte dog ikke som havde håbet
Tilly Whitfeld forsøgte at følge en TikTok-trend og tatovere fregner på sig selv.
Tilly Whitfeld forsøgte at følge en TikTok-trend og tatovere fregner på sig selv.
 Foto: @tillywhitfeld/Instagram

En australsk realitydeltager og influencer fortryder nok, at hun forsøgte at tatovere fregner på sig selv, efter hun havde set det på TikTok.

Den tidligere "Big Brother"-deltager Tilly Whitfeld købte en synål og sæt blæk, og så gik hun ellers i gang med prikke små fregner i kinderne under øjnene.

Det endte dog ikke som håbet, da gør-det-selv-projektet endte med at give hende store røde sår og ar på kinderne.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Der var dog også lige det problem, at den blæk, Tilly havde købt, indeholdt høje mængder af bly og var derfor giftig for hendes hud.

Derfor var hun også nødt til at blive indlagt på hospitalet, hvor hendes øje også hævede så meget op, at hun midlertidigt mistede synet på det ene øje.

Hun forsøgte at tatoverer sig selv nogle måneder før, hun var med det australske "Big Brother", men fortalte ikke om gør-det-selv-projektet, før hun havde forladt programmet.

Det forklarede hun i et Instagram-opslag, hvor hun også viste arrene frem.

"For dem der spørger, hvorfor jeg har en blå ansigtsmaske på gennem programmet, så mit ansigt sådan her uden uge, før jeg blev en del af programmet. Derfor har jeg også makeup på, og min hud er altid dække til."

"Det er et resultat af, at jeg selv forsøgte at fjerne ar, som jeg påførte mig selv i et forsøg på at lave en gør-det-selv skønhedsoperation, som jeg så i en TikTok-video to måneder før Big Brother," skriver hun.

I dag har Tilly brugt mere end 74.000 kroner på at få udbedret skaderne, som hun dengang påførte sig selv. Hun vil dog altid have sine ar.

"Lad de professionelle gøre det," slutter hun sit Instagram-opslag af.

Sponsoreret indhold