Kendte4. april 2020

Endnu en tragedie rammer Kennedy-familien: Mor og søn forsvundet under kanotur

Maeve Kennedy Townsend McKean, der er Robert F. Kennedys barnebarn, og hendes otte-årige søn Gideon forsvandt under en kanotur - efter en intensiv eftersøgningsindsats er de nu erklæret døde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image_2.jpeg
 Foto: Facebook

En tragedie rammer igen den amerikanske Kennedy-familie: 40-årige Maeve Kennedy Townsend McKean, der er barnebarn af Robert F. Kennedy, og hendes otte-årige søn er erklæret døde. Det skriver det amerikanske ugeblad People.

Den 2. april spillede mor og søn bold ved deres hus i Shady Side, Maryland, hvor de er i selvkarantæne. Bolden endte i vandet, og de to tog en kano ud for at hente den.

Vinden og tidevandet fik skubbet kanoen ud i Chesapeake Bay, og et vidne så dem en halv times tid senere ude på vandet og alarmerede politiet.

Det var sidste gang, nogen så Maeve og Gideon. Om aftenen fandt kystvagten kanoen på land, men den var tom.

Efter en massiv eftersøgningsindsats har myndighederne nu indstillet eftersøgningen. Det fortæller Maeves ægtemand på Facebook.

- Til trods for en heltemodig indsats fra kystvagten og de mange statslige og lokale myndigheder, er det nu blevet besluttet at indstille den aktive redningsindsats, lyder det fra en knust David McKean på Facebook.

- Eftersøgningen begyndte i går eftermiddag (2. april, red.) og fortsatte natten over og fortsatte hele dagen i dag. Nu er det mørkt igen. Der er gået mere end 24 timer, og chancerne for, at de har overlevet er umuligt små, fortæller han.

- Det står nu klart, at Maeve og Gideon er gået bor, slår han fast.

Maeve efterlader sig udover manden børnene Gabriella på syv og Toby på 2,5 år.

Maeve er en af nu afdøde senator Robert F. Kennedys børnebørn, og er grandniece til den forhenværende præsident John F. Kennedy.

Robert F. Kennedy blev skudt og dræbt i 1968, og han blev blot 42 år.

I efteråret 2019 gik et andet af Robert F. Kennedys børnebørn væk: En dødelig cocktail af alkohol og stoffer tog livet af Saoirse Kennedy Hill, der blev blot 22 år.

Sponsoreret indhold