Kendte22. februar 2022

Endelig: Tobias Dybvad afslører detaljer fra ny sæson af "Verdensmænd"

Trofaste fans af den populære TV 2-serie kan endelig ånde lettet op. ”Verdensmænd” er nemlig snart tilbage – og nu afslører komiker Tobias Dybvad, hvad seerne kan forvente
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ingen tvivl om, at rejseprogrammet ”Verdensmænd”, hvor vi i forrige sæson kunne følge Tobias Dybvad i selskab med Bo ”Lydmand” Brønnum og komiker Nikolaj Stokholm rundt i forskellige dele af verden, er aldeles populær.

Sidste år beviste de nemlig, at de i den grad havde vundet danskernes hjerter, da de løb med prisen for ”Årets originale tv-program” til ZULU Awards.

Til dette års prisuddeling var programmet af gode grunde ikke nomineret. Men det betød altså ikke, at Tobias Dybvad og Bo Lydmand ikke dukkede op til arrangementet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/_mho1044-1.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Et vaskeægte sæt verdensmænd på den røde løber til ZULU Awards 2022. Foto: Martin Høien

Inden showets start mødte SE og HØR nemlig de to spasmagere på den røde løber. Og her blev der altså afsløret en del detaljer fra den kommende sæson, som har premiere til maj.

– Det bliver meget anderledes. Det bliver en helt ny præmis og motor i programmet. Og vi kommer til at have besøg af seks af Danmarks dygtigste komikere, som gæster os, forklarer Tobias Dybvad.

På nuværende tidspunkt er ikke alle navnene på de seks komikere afsløret. Men både Mark Le Fêvre og Simon Talbot er med ombord.

Desværre tyder det på, at Nikolaj Stokholm, som i sidste sæson ikke lagde skjul på, at Danmark er det bedste sted at være, og han derfor langt fra er vild med at rejse udenlands, ikke bliver en del af ”Verdensmænd” sæson 2:

– Sæson 1 slutter jo med Nikolaj Stokholm, der siger ”der bliver ikke nogen sæson 2”, lyder der videre fra den garvede komiker.

Bo Lydmand og Tobias Dybvad lover, at den kommende sæson bliver ”en del vildere” sammenlignet med den første sæson.

Makkerparret vil dog ikke afsløre, hvad seerne mere præcist kan forvente. Alligevel løfter desløret for, at det til tider vil være en voldsomt presset Bo Lydmand, seerne kommer til at stifte bekendtskab med.

Se videoen, hvor Tobias Dybvad og Bo Lydmand afslører detaljer fra sæson 2 af ”Verdensmænd”, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold