Kendte9. september 2020

Endelig sker det: ”Den store bagedyst” vender tilbage

Nu kan du snart sige ”3, 2, 1 bag!” sammen med Timm Vladimir når DR-hittet vender tilbage på skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den_store_bagedyst_dr.jpg
 (Foto: DR (Carsten Mol))

Trods corona og udskudte tv-programmer, så får danskerne alligevel glæde af det populære bageprogram ”Den store bagedyst”, når det vender tilbage med en ny sæson til oktober.

DR har elles gået meget stille med dørene om, hvorvidt programmet overhovedet ville blive sendt i år, men nu er der altså kommet en dato for premieren.

Du skal derfor tænde dit tv lørdag den 3. oktober, hvis du er spændt på at se de 10 nye deltagere kæmpe i køkkenet om at bage de smukkeste og mest velsmagende kager.

Det afslører DR’s sendeplan.

- 10 nye bagere er klar i køkkenerne. For niende gang står et nyt hold klar – og helt parate – til at bage det bedste de har lært, foran dommerne – og hele Danmark. I ugevis skal de fem kvinder og fem mænd både forbi Frankrigs søde og salte køkken, og en tur til en verden af vanvittige kunstkager, skriver DR blandt andet.

De afslører også, at de både skal lave gamle konditorklassikere og tegne med pandekagedej, som kræver en helt særlig evne og teknik.

Premiereprogrammet vil ifølge sendeplanen lægge ud, at de 10 nye deltagere skal kunne vise, hvem de er i deres kager, og hvad de kan byde ind med af bagetalent.

Hvem de nye deltagere er har DR dog endnu ikke meldt noget ud om, men det er altså fem kvinder og fem mænd, der denne gang hver lørdag skal indtage danskernes tv-skærme, når der bages på livet løs i kampen om trofæet.

Dommerne vil fortsat være Katrine Foged Thomsen og Markus Grigos.

null

Sponsoreret indhold