Endelig sker det: Adele er tilbage den 15. oktober

For Adele-fans er der altså garanti for kuldegysninger over hele linjen. Og det behøver ikke tage mere end 15 sekunders tid, før hårene rejser sig.

For nu lader det til, at ventetiden endelig snart er ovre.

Den 33-årige megastjerne deler nu en lille snas af hendes kommende single, ”Easy on me”, som får verdenspremiere allerede den 15. oktober.

Folk med hang til hjerteskærende ballader kan med alt at dømme godt begynde at finde deres kleenex frem, for Adele har tilsyneladende også tænkt sig at ramme os med det mest Adele-agtige i verden:

Nemlig sort-hvid-billeder af sin karakteristiske eyeliner i bakspejlet, piano og fuld melankoli-plade.

#Adele30

For bare få dage siden begyndte håbet for ny Adele-musik at blive langsomt mere lysegrønt, da mystiske billboards dukkede op flere steder.

Her ses tallet "30" med gule bogstaver på en mørkeblå baggrund - intet andet end det. 

Men ægte Adele-kendere ved jo, at det kun kan betyde, at hendes foreløbige række af anmelderroste albums ”19”, ”21”, og ”25” får en længeventet tilføjelse.

For bare et døgns tid siden – før verden blev ramt af et omfattende some-nedbrud (tilfældigt?) – skiftede den britiske sangerinde så visuelt udtryk på samtlige af sine egne platforme.

Man har også skulle væbne sig med tålmodighed som fan af Adeles musik. Ikke siden hun i 2015 udgav sit tredje studiealbum "25" har vi hørt fra hende. 

Kun når hun har smidt adskillige kilo, landet en skilsmisseaftale med eksmanden Simon Konecki eller taget sin nye fyr, Rich Paul, med under armen ved flere arrangementer, har hun ramt forsiderne. 

Men nu er det endelig med musikken i fokus. Og vi har således en fornuftig horisont: Om bare ti dage får vi nyt fra Adele. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close