Kendte28. juli 2023

Endelig: Oscar-vinder Michelle Yeoh gift efter 19 års forlovelse

Den 60-årige skuespiller Michelle Yoah har efter meget ventetid nu sagt ”I do” til sin 77-årige forlovede til et storstilet bryllup i Schweiz
Michelle Yeoh poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Firebrand' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 21, 2023. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Michelle Yeoh var 41, da hun blev forlovet. Nu er hun endelig blevet gift med sit livs kærlighed.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

For 19 år siden gik den dengang 58-årige Jean Todt på knæ foran kæresten Michelle Yeoh for at spørge, om hun ville gifte sig med ham. Dengang havde kendt hinanden i mindre end to måneder.

Og bedre sent end aldrig, for nu er det endelig sket. Efter en lang ventetid er parret nu blevet ægtefolk. Det skriver Daily Mail.

De brasilianske racerkører Felipe Massa, der var inviteret gæst, afslørede giftemålet på sin Instagram, hvor han postede flere billeder fra brylluppet, der foregik i Geneva i Schweiz, hvor parret ejer et herskabshus fra 1800-tallet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-28/skaermbillede-2023-07-28-103546.png
Oscar-statuetten fik også en plads til brylluppet.
 Foto: Instagram

Michelle Yeoh, der er tidligere ”Miss World Malaysia”, skrev i foråret historie, da hun som den første kvinde fra et asiatisk land vandt en Oscar for filmen ”Everything Everywhere All at Once”.

Og den statuette var da også med til brylluppet så flere gæster kunne beundre den og posere med den.

Kigger man på billederne fra de forskellige gæster kan man se, at Michelle i løbet af aftenen skiftede fra et sæt til en kjole for at fejre kærligheden med sin mand.

Hendes ægtemand er den franske motorløbsleder og tidligere rallyco-kører Jean Todt, der var administrerende direktør for Ferrari fra 2004 til 2008.

Sponsoreret indhold