Kendte27. oktober 2021

Endelig: Her er den hæsblæsende trailer til "Tiger King 2"

Snart bliver vi inviteret ind i den rablende vanvittige verden omkring The Greater Wynnewood Exotic Animal Park og Big Cat Rescue nok en gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tk2.png
 Foto: Netflix

Gør dig klar til at få et helt sikkert ikke kedeligt gensyn med verdens mest farverige persongalleri, når Netflix-sensationen ”Tiger King” vender tilbage med en efterfølger.

Nu løfter streaminggiganten nemlig sløret for en ny sæson af ” Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness”, som tog en lockdownramt verden med storm i 2020.

Og allerede nu kan man vel godt konkludere: Der er fart over feltet.

Pludselig berømmelse og uønsket opmærksomhed fra myndigheder får temperaturen til at stige og resulterer i vilde afsløringer i efterfølgeren om Amerikas mest farverige katteejere.

- Vi troede lige, at vanviddet var slut. Men vi har kun lige kradset i overfladen, lover Netlfix under deres spritnye trailer, som genoptager historien om dyreparkkrigen og beskyldninger om arrangerede mord.

Se trailer til anden sæson af "Tiger King" her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Joe Exotic – verdens vildeste dyrepasser – sidder som bekendt i fængsel, hvilket teaseren understreger med et opkald fra hans celle i Fort Worth-fængslet i Texas.

Den første sæson af ”Tiger King” blev blev lynhurtigt til et decideret kulturelt fænomen. Ifølge Netflix streamede hele 64 millioner husstande den vanvittige fortælling om personerne – og deres særprægede ”kæledyr” – omkring Joe i løbet af de første fire uger efter premieren.

Derudover kan vi -ifølge traileren – godt glæde os til et gensyn med Exotics ærkefjende, Carole Baskin, selvom hun i februar bedyrede, at hun aldrig ville vende tilbage til en lignende produktion.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Joe Exotix - verdens mest excentriske dyreparkejer - sidder i dag i fængsel (Foto: Netflix)

Faktisk sagde hun dengang, at hun ville ønske, at folkene bag ”Tiger King”, bare slettede hendes nummer.

Efterfølgeren til historien om stridigheder, tigerstriber og lejemord i de amerikanske dyreparker får premiere den 17. november på Netflix.

Sponsoreret indhold