Endelig: Her er traileren til den sidste sæson af ”13 Reasons Why”

Foto: MEGA

I starten af maj kunne Netflix endelig bekræfte, at der ville komme en fjerde sæson af seriesuccesen ”13 Reasons Why”.

Seriens første sæson rullede over skærmen tilbage i 2017, efter Hollywood-stjernen Selena Gomez hjalp Netflix med at tage historien fra bog til tv.

Siden da har et utal af mennesker set afsnit efter afsnit og hungret efter en sidste, afsluttende sæson for at få svar på alle ubesvarede spørgsmål, og ikke mindst finde ud af, om de studerende på Liberty High slipper godt fra deres hemmeligheder.

For det er da måske én ting vi har lært fra serien; det er de færreste hemmeligheder, der holdes skjult.

Derfor lader Netflix også op til endnu mere spænding, da de nu endelig har offentliggjort traileren til sæsonen.

Justin, der spilles af Brandon Flynn, starter nemlig med at fortælle Clay (Dylan Minnette, red.), at han skal tage det roligt og ikke gå i panik.

For på væggen på skolen er der skrevet med store, røde bogstaver, at nogen har fabrikeret beviser mod Monty (Timothy Granaderos, red.) for at få ham i fængsel for mordet på Bryce Walker (Justin Prentice, red.), der døde i den tredje sæson af hitserien.

Du kan se hele den intense trailer herunder:

Den fjerde og sidste sæson af serien har premiere den 5. juni, og vil, som traileren antyder, have fokus på, om de studerende formår at holde på hemmeligheden om, hvem der i virkeligheden slog Bryce Walker ihjel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close