Kendte19. oktober 2022

Endelig er Kanye klar: Først nu bliver han og Kim Kardashian skilt

“Donda”-rapperen er nu klar til at få en endelig afslutning på sin og Kardashian-eks’ens skilsmisse
Selv om Kim Kardashian søgte om skilsmisse fra rapperen i februar sidste år, er der endnu ikke sat et endeligt punktum for parret.
Selv om Kim Kardashian søgte om skilsmisse fra rapperen i februar sidste år, er der endnu ikke sat et endeligt punktum for parret.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at 41-årige Kardashian søgte om skilsmisse fra sin fire år ældre rappergemal i februar sidste år, men det betyder altså ikke, at de to officielt er blevet skilt.

Ifølge amerikanske Page Six, som angiveligt har fået indsigt i nogle helt særlige skilsmissedokumenter, vil en endelig skilsmisse snart træde i kraft.

Kanye West har nemlig umiddelbart søgt om såkaldt “declaration of disclosure”, som oftest finder sted, når en skilsmissesag er noget nær et øjeblik fra at være afsluttet.

Desuden viser dokumentet også, at rimsmeden har sendt al økonomisk information til Kim Kardashian. Noget, der således virker ganske plausibelt, fordi det tidligere celebre par, ifølge andre dokumenter, fra begyndelsen har været enige om, hvordan deres individuelle formuer skulle fordeles.

Parret har dog derimod haft mere end almindeligt vanskeligt ved at blive enige om, hvordan forældremyndigheden over parrets fire børn, North, ni, Saint, seks, Chicago, fire, og Psalm, tre skal forvaltes. Og umiddelbart er der intet, der på nuværende tidspunkt indikerer, at de to er blevet enige på det punkt.

Uenige om forældremyndighed

Den mellemste Kardashian-søster ønsker fuld forældremyndighed over børnene, og noget tyder da også på, at det ønske ikke nødvendigvis har ringe chancer for at gå i opfyldelse.

Advokat Katherina Miller har tidligere sat ord på, at Kanye Wests vilde udbrud på de sociale medier ikke ligefrem gavner hans forældremyndighedssag. Og særligt, når det gælder vilde svinere mod sin Kardashian-eks:

– Kanye Wests skilsmisseskænderier kan skade hans argumenter i en sag om forældremyndighed og andre forældrespørgsmål, fordi han tydeligvis er villig til at sætte sine egne behov om at udtrykke sine følelser over deres (børnenes, red.) interesser, forklarede advokaten tidligere på året.

På nuværende tidspunkt har parret fælles forældremyndighed over deres fire børn.

Sponsoreret indhold