Kendte27. april 2024

Endelig er Britney Spears helt fri, men: Får ikke en krone – skal betale sin far

Først nu er værgemålssagen mellem Britney Spears og hendes far helt lukket. Popstjernen får ikke en krone, men skal betale et svimlende beløb til Jamie Spears
Det er Britneys far, Jamie Spears (tv.), der har stået i spidsen for værgemålet. En ordning der har betydet, at popstjernen i mere end et årti har levet som umyndiggjort.
Det er Britneys far, Jamie Spears, der har stået i spidsen for værgemålet. En ordning, der har betydet, at popstjernen i mere end et årti har levet som umyndiggjort.
 Foto: Uncredited/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Britney Spears: Han behandlede mig som en fucking hund!

Ikke nok med, at Britney Spears gennem 13 år var umyndiggjort og levede under sin fars kontrol. Selv om Jamie Spears i sommeren 2021 gik med til at stoppe værgemålet, er det først nu, sagen er blevet afgjort.

Det er endt med, at han intet skal betale til datteren, men at popstjernen til gengæld skal dække hans omkostninger i forbindelse med det juridiske, hvilket løber op i svimlende to millioner dollars – altså knap 14 millioner danske kroner.

Det skriver TMZ og People.

– Selv om værgemålet blev afsluttet i november 2021, er hendes ønske om frihed nu virkelig fuldendt, siger Britneys advokat, Mathew S. Rosengart, til People.

– Som hun ønskede, inkluderer hendes frihed nu, at hun ikke længere behøver at deltage i eller være involveret i noget juridisk eller være viklet ind i retssager i denne sag.

Jamies advokat Alex Weingarten siger til mediet:

– Jamie er begejstret over, at det hele er overstået. Han elsker sin datter meget højt, og alt, hvad han nogensinde har gjort, har været for at beskytte og støtte hende. Det er uheldigt, at nogle uansvarlige mennesker i Britneys liv valgte at trække dette udi så lang tid.

Sponsoreret indhold