Kendte 28. februar

Endelig! Efter fem år tropper stjernepar op sammen

Fem år...

Det er så længe, det har været en offentlig kendt hemmelighed, at stjernerne Naomi Watts og Billy Crudup har dannet par. 

Ingen af dem har dog nogensinde kommenteret forholdet eller så meget som troppet op på en eneste rød løber sammen.

Det ændrede sig dog søndag til dette års Sag Awards, hvor de flotteste skuespiller-præstationer inden for film- og tv-branchen blev uddelt.

Her dukkede den tidligere Oscar-nominerede skuespillerinde Naomi Watts nemlig pludselig op arm-i-arm med sin bedre halvdel.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie begyndte 53-årige Naomi Watts og 53-årige Billy Crudup at date tilbage i 2017, efter de begge havde medvirket i serien "Gypsy".

Siden da er de blot blevet fotografet sammen en håndfuld gange - oftest af paparazzofotografer rundt omkring i New York.

Men søndag valgte de altså for første gang at tage sammen til et offentligt arrangement, hvor de selvfølgelig blev fotografet side om side i stor stil.

Billy Crudup har tidligere udtalt til E! News, at det er meget bevidst, at han ikke udtaler sig om sit kærlighedsliv.

- Jeg gør en pointe ud af ikke at tale offentligt om mit privatliv på nogen måder, sagde han i 2018 og fortsatte:

- Jeg kan ikke se nogen fordele i, at folk ved for meget om mig, når jeg i mit arbejde som skuespiller konstant skal forsøge at få dem til at tro, at jeg er en anden person.

Naomi Watts har tidligere dannet par med skuespilleren Liev Screiber, som hun var sammen med fra 2005 til 2016, og som hun har to børn med.

Billy Crudup dannede fra 1996 til 2003 par med skuespillerinden Mary-Louise Parker, som han har en søn med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold