Kendte25. januar 2022

Endelig afsløret: Det hedder den nye "Ringenes herre"-serie

Der er efterhånden ikke mange måneder til premieren på den nye serie i Tolkiens "Ringenes herre"-univers, og nu kan vi udfylde ventetiden med en teaser og ikke mindst den endelige titel på den kommende serie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er bestemt ikke billigt at lave fjernsyn. Og da slet ikke, hvis du drømmer om at lave noget om "Ringenes herre".

Det har nemlig kostet intet mindre end en kvart milliard dollars bare at sikre sig rettighederne til "Ringenes herre"-trilogien, og så har det eftersigende kostet op mod 150 mio. dollars at producere første sæson alene.

Amazon har med andre ord betalt kassen for at få lov til at genindspille J.R.R. Tolkiens fantasyunivers om historien om ringen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the-rings-of-power-amazon-prime.jpeg
 Foto: Amazon Prime

Det er nok de færreste, der har glemt, hvordan ringen så ud i Peter Jacksons version af "Ringenes herre". (Foto: New Line Cinema)

Denne gang bliver det dog ikke i form af tre film, men som en tv-serie, der forventes at få premiere til efteråret, og senest er den nye titel på serien blevet afsløret.

Den episke serie har fået titlen "The Lord of the Rings: The Rings of Power", og det er for få dage siden blevet afsløret sammen med en helt særlig teasertrailer, som Amazon Prime Video har smidt online.

- Det her er den titel, vi forestiller os, kunne være på en bog ved siden af J.R.R. Tolkiens andre klassikere. "The Rings of Power" forener alle de store historier fra Midgårds anden æra, lyder det fra seriens showrunnere J.D. Payne og Patrick McKay.

Den kommende serie vil have premiere på en ny episode hver uge og er instrueret af Charlotte Brändström.

På listen over medvirkende finder du blandt andre Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman og Sara Zwangobani.

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" har premiere på Prime Video den 2. september.

Se teaseren til "The Lord of the Rings: The Rings of Power" her:

Sponsoreret indhold