Kendte25. november 2021

En ægte dobbeltgænger: Hun ligner Scarlett Johansson på en prik

En russisk model har mere eller mindre overtaget TikTok, fordi hun ligner Hollywood-stjernen Scarlett Johansson uhyggeligt meget
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nej, den 37-årige Scarlett Johansson er ikke flyttet til Rusland.

Til gengæld har den amerikanske Hollywood-stjerne tilsyneladende sin helt egen dobbeltgænger i form af den 24-årige Ekaterina Shumskaya, der også går under navnet Kate.

Kate, som er russisk influencer og TikTok-stjerne, ligner nemlig Johansson så meget, at det ofte får flere af hendes følgere til fuldstændig at tabe kæben.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scarlett-02.jpg
 Foto: Instagram/TikTok

Nej, dette er IKKE Scarlett Johansson, folkens. (Foto: Instagram/TikTok)

- Der er folk på internettet, der forveksler mig med Scarlett, men jeg lades ikke som om, at jeg er hende. Vi ligner bare hinanden, siger hun til Cater News.

Det har dog ikke afholdt hende fra enkelte gange at klæde sig ud i Scarlett Johanssons velkendte Black Widow-kostume, som hun bærer i de mange Marvel-film.

Den russiske Kate, der har mere end 10 millioner følgere på TikTok og 1,1 million følgere på Instagram, er dog heller ikke afvisende for at komme til at arbejde mere på noget, der kan sætte hende i forbindelse med Hollywood-stjernen.

- Jeg ville elske at filme en serie af videoer af mig selv, der rejser til USA for at møde Scarlett Johansson, siger hun ifølge Mirror.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/scarlett-0323.jpg
 Foto: Instagram / MEGA

Ligheden er ikke til at komme udenom. (Foto: Instagram / MEGA)

- Mine følgere spørger altid, om jeg nogensinde har talt med hende, eller om Scarlett ved, at jeg eksisterer.

Det har Kate dog ikke et godt svar til. Hun har nemlig aldrig nogensinde mødt Marvel-kendissen i virkeligheden.

At Kate ligner amerikanske Scarlett er ikke nogen nyhed for den russiske blondine.

Selv som barn husker hun nemlig, at hun blev kontaktet af venner og skolekammerater, fordi de ville vise hende billeder af Scarlett.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/scarlett-2.jpg
 Foto: Marvel

Kate eller Scarlett? (Foto: Marvel)

- Nogle skolekammerater kom hen til mig, da jeg var omkring 12 år og viste mig et billede, og jeg var sådan: "Er det mig?", siger hun og fortsætter:

- De sagde: "Nej, det er Scarlett Johansson, da hun var barn", og det chokerede mig virkelig. Så jeg har vidst, at jeg lignede hende i et pænt stykke tid, men jeg tænkte ikke synderligt over det.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Da Kate blev 17 begyndte hun så at arbejde som model, og selvom da også har arbejdet på et helt almindeligt kontor, som så mange andre dødelige, så har hun altså nu sagt sit job op for at satse på det sociale medie TikTok.

Det er dog ikke kun en dans på roser at ligne Scarlett Johansson så meget, som russeren gør det.

Da Hollywood-darlingen tidligere blev anklaget for at hvidvaske en asiatisk karakter i filmen "Ghost in the Shell", blev Kate ramt af meget vrede fra følgere.

- Nogle m,ennesker kommenterede med: "Lad os slå hende ihjel", da jeg forsøgte at efterligne Scarletts karakter fra den film.

- Folk fra hele verden klæder sig ud som den karakter, men de besluttede sig for at angribe mig, fordi jeg er en look-a-like. Det var meget ubehageligt.

Sponsoreret indhold