Kendte27. maj 2022

Emmy Rossum afslører: Minutter fra at føde i en Uber

Da den 35-årige skuespillerinde blev mor for første gang i maj sidste år, var det under ganske uventede forhold, da datteren nærved var ankommet på vejen til hospitalet
Emmy Rossum
Emmy Rossum kunne have budt sin datter velkommen til verden under køreturen til hospitalet.
 Foto: MEGA

Først formåede Emmy Rossum at skjule sin flotte, gravide mave i alle ni måneder, da hun først afslørede, at hun var blevet mor en lille uge efter, vidunderet var kommet til verden.

Siden formåede hun at skjule, hvordan datteren kom til verden.

Noget, der nu viser sig at have været en ganske voldsom oplevelse for skuespillerinden. Det fortæller hun i et nyt interview under “Live with Kelly and Ryan”.

Faktisk kalder hun hele situationen for sit “værste mareridt”.

– Jeg endte ud med en meget sød og samvittighedsfuld Uber-chauffør, hvilket ikke lige er det, du ønsker allermest, når du er ved at føde, lyder det småklukkende fra Rossum.

Artiklen fortsætter under billedet

Emmy Rossum
Emmy Rossum kunne i juli 2021 dele det allerførste billede af datteren, der kom til verden i slutningen af maj sidste år.
 Foto: Instagram

Skuespillerinden endte da også med at måtte fortælle føreren af bilen, at vedkommende var nødt til at se hvert et gult lys, som var det grønt, for hun var i “aktiv fødsel” og ikke mindst allerede helt udvidet.

– Jeg var kun 10 minutter fra at føde. Det hele udviklede sig enormt hurtigt.

– Så jeg sagde bare, han skulle køre, men han var meget sådan: “Jeg vil gerne have, at du kommer frem sikkert”, så svarede jeg, at det ville jeg også gerne, jeg ville egentligt bare gerne komme frem, mindes hun.

Heldigvis lykkedes det for Rossum at nå hele vejen til hospitalet, inden datteren kom til verden den 24. maj 2021.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvad datteren hedder, det har skuespillerinden og hendes ægtemand, Sam Esmail endnu ikke afsløret.

Sponsoreret indhold