Kendte31. januar 2023

Emmelie de Forest afslører: Tæt på at score rollen som Fie i "Badehotellet"

Melodi Grand Prix-heltinden Emmelie de Forest blev slået lige på målstregen, da hun i 2013 var til audition på TV 2-hittet "Badehotellet"
Kunne du forestille dig Emmelie de Forest i rollen som stuepigen Fie? Det var lige før, sangerinden scorede rollen i "Badehotellet". 
Kunne du forestille dig Emmelie de Forest i rollen som stuepigen Fie? Det var lige før, sangerinden scorede rollen i "Badehotellet".
 Foto: Aller Media, TV 2

Efter ni sæsoner af TV 2-baskeren ”Badehotellet” er det svært at forestille sig en anden i rollen som stuepigen Fie eller grosserer Madsens datter Amanda, som blev spillet af henholdsvis Rosalinde Mynster og Amalie Dollerup.

Ikke desto mindre kunne en af de to roller være gået til et andet kendt ansigt.

Det skriver Billed-Bladet.

For 29-årige Emmelie de Forest, som i 2013 sang sig til en sejr i først det danske Melodi Grand Prix og senere Eurovision Song Contest med sangen ”Only Teardrops”, var således til på de førnævnte to roller. Rollen som Fie var hun ifølge ugebladet til læseprøve på ad flere omgange.

- Men de endte med at vælge de to andre, der jo begge havde været i gang med skuespillet i flere år. Og så var der også det i det, at hvis jeg skulle deltage i det internationale grand prix, ville jeg ikke have tid til optagelserne, så de turde heller ikke gå med mig, siger Emmelie.

Skønt hun stadig lever af musikken her ti år senere, har hun ifølge Billed-Bladet ikke opgivet håbet om at slå igennem som skuespiller.

Sponsoreret indhold