Kendte12. januar 2022

Emma Watson taler ud om "Harry Potter"-romance

"Harry Potter"-darlingen Emma Watson sætter i nyt interview lidt flere ord på den angivelige Tom Felton-romance
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Harry Potter-fans har i årevis været mere eller mindre besatte ved tanken om en sød romance mellem Emma Watson og kollegaen Tom Felton.

Da HBO Max i begyndelsen af året havde premiere på den længe ventee "Harry Potter"-genforeningen satte den 31-årige skuespillerinde ord på det tætte forhold, hun gennem årene har udviklet med den 34-årige Tom Felton, der er bedst kendt for sin rolle som Draco Malfoy i troldmandsfranchisen.

Her insisterede begge parter på, at der aldrig har været noget romantisk mellem dem, selvom det ikke just er noget, fans er overbeviste om er sandt.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220104-232632-1-1920x1361we.jpg
 Foto: Nick Wall/Capital Pictures/Ritzau Scanpix

Kemien er ikke til at komme udenom, men Emma Watson holder fast i, at der altså ikke er noget romantisk mellem hende og Tom Felton. (Foto: Nick Wall/Capital Pictures/Ritzau Scanpix)

I et nyt interview med det britiske Vogue fortæller Emma Watson, at hun ganske enkelt bare er rigtig gode venner med kollegaen.

- Vi taler sammen de fleste uger, siger hun og understreger, at hun synes, det er enormt "sødt", at fans er så fascinerede af deres venskab.

I interviewet fortæller hun også om, hvordan det var at vende tilbage til Hogwarts i forbindelse med det store 20-års jubilæum.

- Jeg er bare så glad for, at de stadig findes, siger hun om de store filmsæt, der blev bygget i forbindelse med indspilningerne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/twins-hp.jpeg
 Foto: HBO Max

Alle de velkendte "Harry Potter"-stjerner var tilbage til den store genforening. (Foto: HBO Max)

- De fleste filmsæt bliver bare revet ned det sekund en scene er blevet optaget færdig. Jeg er så glad for, at de stadig er her, så folk kan nyde dem.

Det er ikke kun Tom Felton, som Watson stadig har kontakt med efter de kronede "Harry Potter"-dage.

- Rupber (Grint) sender mig billeder af sin datter, og det dør jeg over. Dan og jeg prøver generelt bare at berolige hinandens nerver. Vi prøver begge to at holde os ude af søgelyset, så det er rart at have hinandens støtte.

Den store "Harry Potter"-genforening kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold