Emma Watson får hug for Instagram-opslag på #BlackoutTuesday

I går gik Instagram i sort, da mange af det sociale medies brugere valgte at poste et sort billede, for at vise sympati med George Floyds død og den efterfølgende Black Lives Matter-bevægelse, der er opstået. 

Også skuespilleren Emma Watson var med på bølgen, men hun gjorde et par krumspring, så hendes grid - som er oversigten over billederne på hendes Instagram-profil - stadig fremstod pænt og symmetrisk. 

Hun postede nemlig først tre hvide firkanter og derefter tre sorte firkanter. De tre sorte firkanter var desuden rammet ind i en hvid kant, så de passede med den måde, hun ellers rammer sine billeder ind på sin Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Og det er faldet mange for brystet, at den 30-årige skuespiller er gået så meget op i æstetik, når det kommer til så alvorligt et emne. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Emma Watson kysser på en ny fyr.

Emma Watson har flere gange talt ud om ligestillling og feminisme. Foto: MEGA

Efterfølgende er det væltet ind med kritik, hvor mange af hendes følgere påpeger, at det, hun har gang i, er dybt upassende.

- Den måde, hvorpå Emma Watson fremstiller sig selv som en aktivist og ikke har sagt andet end tre tomme firkanter på Instagram fortæller, hvor meget hvid feminist hun er, lyder kritikken fra én. 

- Har Emma Watson virkelig puttet en fandens ramme om hendes blackout tuesday-opslag, så det ville passe bedre ind i hendes æstetik?, stemmer en anden i. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close