Kendte26. juni 2020

Emma Roberts er gravid

"American Horror Story"-stjernen Emma Roberts og hendes kæreste Garrett Hedlund venter deres første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emma_1.jpg
 Foto: MEGA

Storken er endnu en gang på vingerne i Hollywood, hvor skuespillerinde og niece til Julia Roberts, Emma Roberts, venter sit allerførste barn med kæreste Garrett Hedlund.

Der afslører US Weekly i deres ugentlige podcast "Hot Hollywood".

Parret trådte offentligt frem første gang i marts 2019, da de gik sammen hånd-i-hånd i Silver Lake-nabolaget i Los Angeles.

https://imgix.seoghoer.dk/mega680081_011.jpg
 Foto: MEGA

Emma Roberts henter en pakke iført mundbind den 12 juni i år. Måske man godt kan ane en voksende mave under den løse top? (Foto: Mega)

Den 29-årige stjerne og hendes 35-årige kæreste, der også er sanger og skuespiller, flyttede sammen efter Emmas brud med hendes on/off-forlovede Evan Peters sidste år. Peters og Roberts var sammen i syv år.

Et par år forinden gik den kommende far Garrett Hedlund fra sin kæreste Kirsten Dunst efter mere end fire år sammen.

Skuespillerinden gør en dyd ud af at værne om sit privatliv, hvorfor hun heller ikke svarer på sine fans hentydninger til graviditets-cravings på hendes Instagram.

I et interview sagde hun for et par år siden ifølge Daily Mail:

- Forhold er svære nok, når de foregår mellem bare to mennesker. Så det bliver kun sværere med hele internettet involveret.

https://imgix.seoghoer.dk/mega626557_001.jpg
 Foto: MEGA

Garrett Hedlund, 35, og Emma Roberts,29, fandt sammen i marts sidste år. (Foto: Mega)

Emma Roberts fik sit gennembrud i filmen Blow i 2001, og herefter medvirkede hun i Nickelodeon-serien Unfabulous fra 2004 til 2007.

Filmstjernen har i flere år haft hang til spændings- og horrorgenren med hovedroller i både Fox's "Scream Queens" og FX's "American Horror Story".

Sponsoreret indhold