Kendte4. april 2023

Emily Ratajkowski røber: Har datet Harry Styles i TO måneder i al hemmelighed

Få uger inden det berømte tungekys i Tokyo kom Emily Ratajkowski med noget af en afsløring
Noget tyder på, at der er (eller hvert fald var) kærlighed i luften mellem det tidligere “One Direction”-medlem Harry Styles og modellen Emily Ratajkowski.
Noget tyder på, at der er (eller hvert fald var) kærlighed i luften mellem det tidligere “One Direction”-medlem Harry Styles og modellen Emily Ratajkowski.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke mange uger siden, at Emily Ratajkowski, 31, og Harry Styles, 29, havde gang i et vildt og særdeles hedt tungekys midt i Tokyo.

Siden har ingen af dem dog talt meget om det heftige og hede øjeblik (og Harry Styles er endda blevet set sammen med sin ekskæreste, hvilket er ret mystisk).

Men noget tyder dog på, at der er (eller hvert fald var) kærlighed i luften mellem det tidligere “One Direction”-medlem og modellen – for to uger inden kysset røbede Emily Ratajkowski, at hun havde mødt en ganske særlig. Én, der altså må formodes at være Harry Styles. Hun røbede desuden, at hun havde datet vedkommende i to måneder!

I et interview 9. marts – altså et par uger før det famøse kys – fortalte Emily Ratajkowski, at hun var gået hen og blevet småforelsket:

– Jeg er lige begyndt at date én, som jeg tror, jeg kan lide, udtalte Emily Ratajkowski ifølge Daily Mail i interviewet 9. marts.

Selv om hun ikke satte navn på sin udkårne, afslørede modellen og skuespilleren gerne, hvad hun bliver tiltrukket af, når hun dater:

– Jeg kan godt lide nogen, der er meget uafhængige. Det er meget vigtigt for mig, for jeg har et travlt liv, fortalte Emily Ratajkowski.

Hun røbede altså ikke, om det VAR Harry Styles, hun var blevet småforelsket i. Sikkert er det dog, at de to tungekyssede intenst i den japanske storby Tokyo, hvor Harry Styles netop var i gang med sin “Love On Tour”.

Sponsoreret indhold