Kendte25. juni 2020

Emily Ratajkowski overrasker: Afslører vild forvandling

Den 29-årige model og skuespiller har brugt karantænetiden på at genoverveje sit karakteristiske look
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emily_1.jpg
 Foto: MEGA

Coronakarantænen har for mange betydet ændrede træningsplaner, nye kostvaner eller ændrede looks.

Og det er lige, hvad den 29-årige model og skuespiller Emily Ratajkowski har valgt at gøre.

For onsdag valgte hun nemlig at dele med sine mere end 26 millioner følgere på Instagram en række af billeder, der ikke kun viser, hvilken fremragende form, hun er i.

Men også et radikalt ændret hår-look.

- Første dag som blondine, skriver hun til et af sine nyeste post, der viser hendes nye, blonde lokker.

Om farveændringen sker, fordi hun er ambassadør for brandet Kérastase er ikke til at vide, men det lader da til, at hun elsker sit nye look.

- Jeg har aldrig farvet mit hår eller ændret på længden på en så markant måde i hele mit liv, lyder det fra model-skønheden ifølge Daily Mail.

- Jeg er fuldstændig ekstatisk over, at Kérastase har givet mig muligheden for at blive blondine. Jeg har lige fejret min fødselsdag, og jeg er så glad for at komme ud af karantænen med et helt nyt look.

Selvom Emily Ratajkowski tydeligt glædes over at kunne dele sit nye udseende med sine flere millioner af følgere på det sociale medie. Så kan hendes mand Sebastian Bear-McClard også glædes over det blonde look.

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos786993.jpg
 Foto: MEGA

De to har kun afsløret, at de kendte hinanden i flere år, inden de sagde deres "ja" til hinanden, men modellen har dog åbnet op om, at hun "vidste" det var ham, hun skulle giftes med i lang tid. Foto: MEGA

De to blev hemmeligt gift tilbage i 2018, og det er heller ikke meget, hverken hun eller manden deler ud af deres forhold. Men mon ikke han også sætter pris på forvandlingen.

Sponsoreret indhold