Kendte2. februar 2024

Emili Sindlev viser vorter: Nøgenkjolen lever i bedste velgående

En af Danmarks måske allerstørste "it"-piger, influencer Emili Sindlev, understreger, at de såkaldte nøgenkjoler i dén grad stadig er moderne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se det sjove øjeblik: Emili Sindlev afslører hemmelighed for Mads Vad.
  Journalist: Emil Minana Fotograf: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Fiskenet trendede til Reality Awards: Den nye nøgenkjole

"Vild med dans"-darling Emili Sindlev har gjort karriere ud af at mænge sig med modemennesker og klæde sig stilfuldt, moderne og ofte også dyrt på.

Det har ind til videre lønnet sig i mere end 894.000 følgere på Instagram, hvor hun reklamerer for tøj og sko og sætter trenden med fabelagtige outfits og mange af dem.

Og skal vi tro influencerens seneste opslag, så er den famøse nøgenkjole, der overlader meget lidt til fantasien, stadig hottere end hot her to år efter, vi første gang så hende i et eksemplar.

I hvert fald giver Emili Sindlev den som en moderne Kraka – der ifølge nordisk mytologi var hverken påklædt eller nøgen iført fiskenet – iført lang netkjole med kig til hud og eneste underlag: Et par hvide trusser.

Under kjolen har hun også et par sorte stiletter, og i armhulen en matchende taske.

Se opslaget, der på tre timer har fået mere end 10.000 likes, her:

Til opslaget, der også inkluderer billeder og viser, at det bestemt ikke er til hvilken som helst fest, at Emili Sindlev lufter fiskenettet, vælte det ind med kommentarer fra støttende kendissøstre, der hylder den stilfulde influencer.

– Ødelæg det internet, englegudinde, skriver Julie Zangenberg flankeret af flere svedende emojis.

– Dronning, proklamerer Olivia Salo slet og ret.

Der er dog også følgere, der ikke helt har sat sig ind i moden.

– Måske er jeg den eneste, der ikke lige forstår denne påklædning. Men du kan sgu bære det, skriver en, mens en anden stemmer i:

– Kejserens nye klæder!

Sponsoreret indhold