Kendte20. maj 2023

Emili Sindlev leverer kæmpe wow-effekt til Cannes Filmfestival

Den danske influencerdarling havde fundet discokuglekjolen frem til den røde løber i Cannes
Emili Sindlev har tidligere deltaget i "Vild med dans".
Emili Sindlev har tidligere deltaget i "Vild med dans".
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Se billedet: Emili Sindlev fester med Miley Cyrus

Hvis nogen lever sit bedste liv for tiden, så må det da være danske Emili Sindlev!

I år har hun formået at mænge sig med både realitydronningen Kim Kardashian og popprinsessen Miley Cyrus, og nu er turen så kommet til Cannes Filmfestival.

Den 26-årige Sindlev dukkede nemlig op i en dragende sag af en kjole, da hun trådte ud på den røde løber i den sydfranske by. Discokuglen af en kjole er fra Paco Rabanne, mens Sindlevs fodkunst er fra det italienske GCDS.

Og når man tager til Cannes er der naturligvis også film involveret.

Derfor har frøken Sindlev da også delt en række billeder af sig selv fra biografsalen, hvor hun afslører, at det er et japansk drama, der har trukket hende i biffen. Nærmere betegnet filmen "Monster" af den japanske instruktør Kore-eda Hirokazu.

Emili Sindlev i biografen til årets Cannes Filmfestival.
Emili Sindlev i biografen til årets Cannes Filmfestival.
 Foto: Privat

Det er dog ikke kun tant og fjas og film, der har fået Sindlev ind på den ikoniske filmfestival. Arbejdet kalder nemlig også.

– Jeg har et samarbejde med Paco Rabanne, så jeg havde en stor fotoskydning som en af ansigterne på deres nye parfume. Og så var jeg i den forbindelse inviteret til Cannes, forklarer Emili Sindlev over for SE og HØR.

Emili Sindlev, der tidligere har danset sammen med Mads Vad i TV 2-programmet "Vild med dans", vækker da også ren og skær begejstring blandt hendes mere end 847.000 Instagram-følgere.

- Wauw og så lige lidt mere wauw ❤️, lyder det fra en følger.

- Så smuk på den røde løber😍, skriver en anden.

Det er ikke første gang, at Emili Sindlev tropper op i en kjole fra Paco Rabanne. Det skete også tidligere i år, da den labre influencer gæstede modeugen i Paris i marts måned.

Emili Sindlev til modeugen i Paris i marts.
Emili Sindlev til modeugen i Paris i marts.
 Foto: Ritzau Scanpix

Da Sindlev mødte popstjernen Miley Cyrus i marts i West Hollywood var det dog i et noget andet og mere Donatella Versace-inspireret look.

Her mængede Sindlev sig med stjerner som Lil Nas X, Demi Moore, Gabrielle Union, Dua Lipa, Paris Hilton, Elton John og Pamela Anderson.

Sponsoreret indhold