Kendte27. oktober 2023

Emili Sindlev gør det igen: Har haft privat træningstime med Justin Bieber

Den danske modeinfluencer er både set sammen med Kim Kardashian og Miley Cyrus, og i en ny podcast fortæller hun nu om en spøjs hændelse med Naomi Campbell og et nyligt møde med Justin Bieber
Den danske stylist har flere gange hængt ud med berømtheder som Kim Kardashian og Hailey Bieber. 
Emili Sindlev er en dansk stylist og modeinfluencer, der privat danner par med "Klædt på"-værten Mads Emil Møller.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Se billedet: Emili Sindlev fester med Miley Cyrus

Hvis der er en, der forstår at begå sig blandt de kendte, er det danske Emili Sindlev.

Den 26-årige modeinfluencer har både hængt ud med berømtheder som Miley Cyrus, Hailey Bieber og Kim Karadashian, og forleden fik hun atter selskab af en verdensstjerne - nemlig ingen ringere end Justin Bieber.

Det fortæller hun i ELLEs modepodcast "Klædt på".

Mødet med verdensstjernen opstod, da Emili Sindlev var i Los Angeles i forbindelse med et job. For under en privat træningstime dukkede popkongen pludselig op.

– Jeg havde booket en reformertime – bare mig og en træner, og ind kommer JB, bedre kendt som Justin Bieber, og spørger om han må være med til min time.

– Så jeg havde en privat træningstime med Justin Bieber den anden dag, fortæller en begejstret Emili Sindlev.

Ikke den eneste

Selv om mødet med Justin Bieber lyder som noget, de fleste kun tør drømme om, er det bestemt ikke første gang, at Emili Sindlev uventet møder en kendis på sin vej.

For nogle år tilbage, da coronavirussen raserede, var hun nemlig et smut i Chanel-butikken i København, og også her stødte hun tilfældigt ind i en kvindelig berømthed, fortæller hun.

Ved første øjekast kunne hun dog ikke genkende vedkommende, da berømtheden var iført mundbind og enorme solbriller.

- Jeg sidder ned og kigger på en taske, og så kommer hun over og siger "det er nogle virkelig smarte sko, du har på". Så tænkte jeg "okay tusind tak". Det var et par sko, jeg selv havde designet, så jeg er selvfølgelig hurtig, og jeg kunne godt fornemme, hun var noget ved musikken, fortæller Emili Sindlev i podcasten.

Rigtigt nok viste det sig også, at kvinden var noget ved musikken.

Vedkommende fortalte nemlig, at hun havde mødt dronning Margrethe - og at hun kun var i Danmark i få dage.

- Så kunne jeg godt mærke, "Okay, hvem ER det her menneske", og så får jeg hende på Whatsapp, og så er det Naomi Campbell, fortæller Emili Sindlev og understreger, at det må være en af hendes vildeste oplevelser.

Sponsoreret indhold