Kendte 1. november 2021

Emil Thorup under hed massage: Er til det hele

Det er bestemt ikke en afvisende Emil Thorup, der åbner døren for satirikeren Martin Johannes Larsen i den nye udsendelse ”Kendismassage”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige tv-vært Emil Thorup er kendt for at holde tæt – eller i hvert fald være hverken be- eller afkræftende – når det kommer til hans egen seksualitet.

Dette til trods for, at han for indtil for nylig dannede par med den 14 år yngre Klara Nygaard gennem de sidste seks år.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Dan Mariegaard

Thorup sammen med ekskærestem, Klara. Foto: Dan Mariegaard

Men siden han fik sin tv-debut i programmet ”Aloha” – som Casper Christensens assistent – er det alligevel et spørgsmål, han ofte har skulle forholde sig til. Denne gang i det nye satireprogram ”Kendismassage”, der netop har fået premiere på nyhedsplatformen Ally.

I programmet ses den velkendte satiriker Martin Johannes Larsen banke på døren hos iværksætteren og tv-værten, mens døren bliver åbnet af en lettere afklædt Thorup.

Uden at være forberedt på selve formatet af interviewet, som indebærer, at Martin Johannes Larsen skal give Thorup en ganske olieret massage, mens han forsøger at hive sandheder ud af Thorup, så virker han ganske frisk på situationen.

Så efter at have givet programværten en tur rundt i den velindrettede lejlighed, sætter Thorup sig klar i massagestolen, hvorefter han hurtigt bliver spurgt ind til, hvem han senest havde på besøg i lejligheden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

Thorup ønsker ikke at sætte navn på, men Larsen giver ikke op og spørger videre, hvem ”han sidst lavede” i hjemmet, hvortil Thorup eftertænksomt svarer; ”jeg lader mig ikke begrænse”.

Du kan se hele videoen på Ally appen fra den 5. november.

Sponsoreret indhold