Kendte4. april 2023

Emil Midé og Louise Ravn Otte måtte skjule deres romance på tv

I et interview med Alt for damerne åbner Emil Midé og Louise Ravn Otte op om den hæsblæsende start på deres forhold
Emil Midé Erichsen og Louise Ravn Otte blev kærester midt under optagelser af "Kurs mod fjerne kyster". 
Emil Midé Erichsen og Louise Ravn Otte blev kærester midt under optagelser af "Kurs mod fjerne kyster".
 Foto: Krestine Havemann/Aller Media DK

Louise Ravn Otte havde ikke set Emil Midé Erichsen i to år, da han pludseligt inviterede hende med på jordomssejling.

Men ikke desto mindre sagde hun ja tak til invitationen, og få måneder efter stod hun i lufthavnen i Sorong, hvor hendes kommende kæreste ventede på hende.

Det fortæller parret i et nyt interview med Alt for damerne, hvor de åbner op om forholdets spæde begyndelse.

På daværende tidspunkt var Emil Midé Erichsen i gang med at filme det populære TV 2-program "Kurs mod fjerne kyster", og det nyudklækkede par måtte derfor tænke kreativt for at skjule deres romance, da de ikke var klar til at dele nyheden med hele Danmark.

- Louise blev præsenteret som en gammel gymnasieveninde, og når kameraet så pegede i en anden retning, kunne jeg gå over og kysse hende, fortæller Emil Midé Erichsen til mediet.

Parret, der rent faktisk kender hinanden tilbage fra gymnasiet, tilbragte de syv første måneder af deres forhold ombord på båden Havana sammen med resten af besætningen.

Og Louise Ravn Otte husker oplevelsen som værende intens.

- Det var vildt. Vi har tit talt om, at det var godt, at vi var nyforelskede. Det er et godt sted at være, når det hele bliver lidt presset. Vi var pludselig ti på en båd, hvor det er rart at være syv-otte stykker, og det var megavarmt, så vi kunne nærmest ikke engang ligge i samme køje. Så selvfølgelig var der meget, jeg lige skulle lære at navigere i, samtidig med at der blev lavet fjernsyn, fortæller hun til Alt for damerne.

I dag er Louise Ravn Otte og Emil Midé Erichsen mand og kone, og sammen har de sønnerne Hugo og Rumle på henholdsvis fire og et år.

Sponsoreret indhold