Kendte20. juni 2023

Emil Midé og familien på nye eventyr: Kurs mod Caribien

Midé Erichsen og hustruen drømmer om at kunne fejre jul i ferieparadiset
Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen, 33, rejser denne sommer mod varmere himmelstrøg sammen med familien. De drømmer om at kunne fejre jul i Caribien.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen og Louise Ravn Ottes utrolige kærlighedshistorie: Hemmeligt forelskede

I år er det 10 år siden, Emil Midé Erichsen, 33, og lillebror Theis sejlede af sted i TV 2-succesen ”Kurs mod fjerne kyster” – og det bliver fejret med endnu en tur med skibet Havana.

Denne sommer drager Emil således ud på nye eventyr – men nu sammen med hustruen Louise og parrets to sønner, fireårige Hugo og et år gamle Rumle.

Derfor er familien for tiden, med hjælp fra bl.a. Emils far, tv-vært Mikkel Beha Erichsen, 56, i gang med at gøre Havana klar til turen sydpå.

Helt specifikt drømmer parret om at kunne fejre jul i Caribien, skriver Billed-Bladet.

Emil Midé Erichsen og Louise Ravn Otte
I august sidste år giftede søfareren sig med Louise Ravn Otte, som studerer til fysioterapeut. Sammen har de sønnerne Hugo, fire, og Rumle på et år.
 Foto: Mikael Rieck

Det er dog ikke destinationen, der er det vigtige, men det at have tid sammen som familie.

– Det er ikke særlig vigtigt for mig, at vi tager ud at sejle – og vi kunne også have taget ud at rejse med autocamper.

– Det vigtigste er, at vi har tid med hinanden.

– At sejle er bare dét, der er det mest naturlige for os – og jeg er ovenud lykkelig for, at det bliver på vores hjemmebane, og at drengene elsker at være her, siger Emil til ugebladet.

Ned ad karrierestigen

Tv-eventyreren fortæller dog også, at man ikke skal negligere, at parret rykker børnene ud af den hverdag, de kender.

– Hugo er blevet en stor dreng nu og har venner, så vi prøver langsomt at aftale tingene med ham undervejs, så det ikke bliver for brat en overgang, erklærer Emil over for Billed-Bladet.

Emil Midé Erichsen, Mikkel Beha Erichsen og Theis Midé Erichsen
Der har alle dage været saltvand i blodet hos familien Erichsen. Og danskerne kender far Mikkel Beha, 56, og lillebror Theis, 30, ligeså godt som kaptajn Emil.
 Foto: TV 2

Han har tænkt over, at han oven på tv-succeser og foredrag egentlig burde smede, mens jernet er varmt, og satse på karrieren.

– Men vi har valgt at udleve drømmen om at sejle med vores børn i stedet for – og har sparet op til det de seneste fire-fem år.

– Så kan det godt være, jeg vil træde nogle trin ned ad karrierestigen, men det føles bare som en meget lille pris i forhold til det, vi skal som familie.

Sponsoreret indhold