Kendte25. april 2024

Emil Midé Erichen må afbryde rejse: Alt for syg

Globetrotteren Emil Midé Erichen har forsøgt at komme en sejlivet bihulebetændelse til livs med lægehjælp i Caribien. Men desværre har det ikke være nok, og derfor er han nu i Danmark for at blive opereret
Interview med Emil Midé Erichsen, som er aktuel med programmet ”Den sidste breddegrad”
Emil Midé Erichsen har delt et billede fra hospitalet, hvor han blev opereret.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen opgav at dykke med sønnen: Endte på operationsbordet

Emil Midé Erichen pakkede for kort tid siden kufferten endnu en gang – men denne gang på en trist baggrund.

Den rejseglade globetrotter har nemlig set sig nødsaget til at rejse hjem til Danmark, fordi en genstridig bihulebetændelse bare ikke har villet forsvinde.

Emil har ellers forsøgt sig med lægehjælp, antibiotika og operation i Caribien, men det har alligevel ikke været nok til at få bugt med den smertefulde infektion:

– Mine muligheder for at blive behandlet i Caribien slap op, og i samråd med en bihuleekspert og vores forsikring, er det blevet besluttet at jeg skal opereres her hjemme, for det er ikke længere holdbart at gå rundt og være syg. Vores rejse har taget en noget uventet drejning, men eventyret er ikke slut, vi er bare taget på “ferie” i Danmark. Så snart jeg er på toppen igen, rejser vi hjem til Havana og fortsætter hvor vi slap, skriver Emil i et opslag på Instagram.

Mens han har været i Caribien, forsøgte han ellers ihærdigt at blive rask – blandt andet med antibiotika og sågar en operation

Desværre kunne hverken det ene eller det andet slå bihulebetændelsen, og derfor er Emil altså nu landet på dansk grund, hvor der venter ham yderligere behandling.

Sponsoreret indhold