Elton John døden nær: - Jeg skulle lære at gå igen

Foto: MEGA

Dne 72-årige sanger var rædselsslagen for, at han ikke ville overleve og se sine sønner Zachary og Elijah vokse op, da han i 2017 blev ramt af en hidsig infektion. 

I et nyt tv-program om Elton John fortæller han om sit "rædselsår", hvor han kæmpede med sit helbred. 

Det skriver flere internationale medier.

For to år siden var han under en succesfuld behandling for prostatakræft, men efterfølgende var han døden nær, da han skulle spille koncert i Santiago.

- Jeg kom hjem til London, og jeg var meget syg. Jeg blev hastet til hospitalet, hvor jeg fik intensiv behandling, siger Sir Elton John i et interview, som vil være en del af den kommende BBC1-dokumentar "Elton John: Uncensored". 

Sangstjernen havde angiveligt fanget en slem infektion. 

- Jeg skulle lære at gå igen, jeg var virkelig syg, siger han videre i interviewet. 

- Det eneste jeg kunne tænkte var "lad mig ikke dø, jeg vil gerne se mine børn vokse op". Til alt held overlevede jeg, fortæller sangfuglen videre. 

Rocketman-stjernen fortæller, at han er tilbage på højkant igen, men at han lidt føler sig, som "The Bionic Woman". 

- Der er ingen hår, der er en pacemaker, der er ikke mandler, der er ingen prostata, der er ingen blindtarm, jeg har haft nyresten.

I interviewet fortæller sangeren også åbenhjertet om sin karriere og kampen med sin alkoholisme og stofafhængighed. 

- Jeg plejede at drikke en flaske Johnnie Walker Black (en flaske whisky red.) hver dag, afslørede han overfor tv-værten Graham Norton. 

- Jeg plejede at ryge joint, og jeg led af bulimi. Jeg sov til tider i tre dage, jeg spiste ikke, så ville jeg stå op og overspise og så kaste det hele op. Det var en meget ensom eksistens, og jeg tænkte bare dengang "kommer jeg til at overleve eller dør jeg? Hvad vil du gøre?". 

Interviewet "Elton John: Uncensored" har premiere 28. novmeber på BBC1. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close