Kendte31. januar 2022

Elon Musk tilbød teenager 30.000 for at slette Twitterkonto – men det var bare ikke nok

Elon Musk tilbød den 19-årige Jack Sweeney penge for at slette Twitter-kontoen, som den unge mand bruger til at offentliggøre rigmandens flyruter med sin private jet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er man interesseret i Tesla-milliardæren Elon Musks ture rundt i hele verden ombord på sit eksklusive privatfly, så kan man med fordel besøge den i øjeblikket omdiskuterede og populære Twitter-konto ”Elon Musk’s Jet.

Det er Jack Sweeney, på bare 19 år, der står bag profilen, og som i sidste uge opnåede den del internetberømmelse på netop den konto.

Mediet Protocol kunne berette, at den unge mand var blevet kontaktet af verdens absolut rigeste mand, som tilbød ham 5000 dollars for at lukke siden. I en privatbesked til Sweeney skrev han:

- Kan du tage dette ned? Det udgør en sikkerhedsrisiko.

- Jeg er ikke vild med idéen om at blive skudt ned af en tosse, skrev han desuden.

Har selv bygget boten

Beskeden tikkede ind sent om aftenen, og Jack Sweeney, der går i college, var i gang med at indhente sin skønhedssøvn. Af den grund fik han først svare Elon Musk den efterfølgende morgen.

I sjov svarede han den stenrige Musk, at han hellere ville tage imod en Tesla Model 3, og om alle omstændigheder var de ”sølle” 5000 amerikanske dollars – svarende til omkring 33.000 kroner – slet ikke nok for den unge mand, der slev har udviklet den teknologi, der ligger til grund for sporingen af Elons fly.

Sweeney står ligeledes bag lignende profiler, der pipper, når andre kendisser med bugnende pengepung lander og letter med deres private maskiner – for eksempel Jeff Bezos og Bill Gates – men profilen om Elon Musks data er klart hans mest populære.

Med over 200.000 følgere i skrivende stund.

- Er der nogen chance for, at vi kan sige 50.000, spurgte Sweeney i sin korrespondance med Musk i indbakken på Twitter, før han fortsatte:

- Det ville være en stor hjælp til min college-uddannelse.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_0.jpg
 Foto: MEGA, Twitter @ElonJet

- Jeg er ikke vild med idéen om at blive skudt ned af en tosse, skulle Musk have skrevet i en privatbesked til teenageren fra Florida. (Foto: MEGA, Twitter @ElonJet)

Elon i inbakken

Den 50-årige rigmand svarede teenageren, at han godt ville tænke over buddet, men siden da har den 19-årige Jack Sweeney fra Florida ikke hørt tilbage.

Sweeney fortæller til Business Insider, at Musks første tilbud slet ikke kan måles med al den sjov, han får ud af at styre profilen.

- Jeg har lagt en masse arbejde i det, så 5000 er slet ikke nok, fortæller den unge mand, der er ovenud begejstret over at have chattet privat med sit store idol, og som videre kan fortælle, at hans arbejde med sporingen af Elons privatfly har skaffet ham et job hos virksomheden UberJets.

Sponsoreret indhold