Kendte26. januar 2021

Elliot Page skal skilles

Hollywood-stjernen Elliot Page skal skilles fra sin hustru Emma Portner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201202-062553-2-1920x1277we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Den 33-årige "Juno"-stjerne Elliot Page skal skilles fra sin hustru.

Skuespilleren, der i december kunne afsløre, at han havde skiftet køn, har tirsdag indsendt skilsmissedokumenterne. Det skriver Page Six.

- Kan ikke fatte, at jeg kan kalde den her utrolige kvinde for min kone, lød det ellers fra Elliot Page, da parret blev gift tilbage i januar 2018.

Skifter køn

Den Oscar-nominerede skuespiller gik i december fra at gå under navnet Ellen Page til nu at hedde Elliot Page.

- Hej venner, jeg vil gerne dele med jer, at jeg er trans, mine pronomener er ham/dem, og mit navn er Elliot. Jeg føler mig heldig over at kunne skrive dette. For at være her. For at jeg er nået til dette sted i mit liv, skrev han i et langt indlæg, som han delte på sine sociale medier.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg beder også om tålmodighed. Min glæde er ægte, men den er også skrøbelig. Sandheden er, at selvom jeg føler mig ekstremt glad lige nu, og jeg ved, at jeg bærer på et stort privilegie, så er jeg også bange.

Beslutning resulterede i massiv støtte og kærlighed fra både venner, følgere og fans, og det fik efterfølgende skuespilleren til at sende sin tak.

- Fra bunden af mit hjerte, tak. Jeres kærlighed og støtte har været den bedste gave, lød det fra Page i et Instagram-opslag, hvor han for første gang delte et billede af sig selv efter nyheden om kønsskiftet.

Efter den store nyhed var der også kun støtte at hente fra den 26-årige Emma Portner, der til daglig arbejder som professionel danser.

- Trans, queer og ikke-binære mennesker er en gave til verden, skrev hun på Instagram i december, hvor hun i samme omgang sendte sin kærlighed til Elliot.

Parret mødtes via Instagram i marts 2017, efter Portner havde delt en video, hvor hun dansede til et nummer af Sylvan Esso, og det var tilsyneladende nok til at fange Elliots opmærksomhed.

Sponsoreret indhold