Ellie Goulding indrømmer: Ikke klar til børn

Foto: MEGA

”Starry Eyed”-sangeren Ellie Goulding, 33, har i en nylig Instagram-spørgerunde ladet sine fans vide, at det med at stifte familie ikke nødvendigvis er hendes eneste mål her i livet.

Sangeren blev gift med sin kæreste Caspar Jopling tilbage i 2019, efter at have dannet par siden 2016, men drømmen om børn er endnu ikke det vigtigste på parrets prioriteringsliste.

At stifte en familie er ikke ”alting, eller det der slutter alting”, lyder det blandt andet fra sangeren i en spørgerunde på det sociale medie Instagram. I stedet ligger sangerens fokus i øjeblikket på at få gang i karrieren igen i kølvandet på den dødelige coronavirus.

- Jeg er så glad flige nu, og jeg vil gerne have børn senere hen, fortæller hun.

Faktisk har tanken strejfet hende, at hun ønsker at lave en podcast om netop karriere-kvinder, der ønsker at blive mødre i en sen alder.

Til mediet The Sun fortalte Ellie Goulding:

- Der findes enormt mange blogs, podcast og andre ting der handler om at være en mor, eller omkring mødres liv, hvilket jeg virkelig sætter pris på, fordi det må da være rart at vide, at du er i samme situation som andre mødre. Og jeg vil gerne kende til kvinde, der er i samme situation som mig.

- Jeg har en karriere, og når coronavirussen igen er drevet over, så vil jeg gerne i gang med at tage på turne igen. Jeg ville elske at, der var kvinder, der, lige som mig, ønsker børn senere i livet. Jeg ville elske at høre om podcast om netop det - måske jeg vil lave min egen, lyder det fra sangeren.

Men trods ønsket om at ville have børn senere i livet, så er det ikke et emne, som hun er særlig glad for at tale om, da børn netop er et spørgsmål, der, ifølge hende, alt for tit dukker op.

For nylig spurgte en af hendes følgere hende, om hun ønskede børn, fordi verden havde brug for en til af hende.

- Ikke rigtig. Som du måske kan forestille dig, så er det et spørgsmål, jeg altid får. Jeg hader, at det får mig til at føle, at det er det eneste, jeg er kommet til verden for. Teknisk er jeg jo det. Men jeg ser på tingene anderledes, lød det kontante svar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close