Kendte19. maj 2019

Ellen raser over Kris Jenner: Det betyder krig

Kris Jenner er bestemt ikke i kridthuset hos TV-værten Ellen DeGeneres
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega377356_001.jpg
 Foto: MEGA

TV-værten Ellen DeGeneres er langt fra tilfreds med Kris Jenner for tiden, Kardashian-familiens overhoved er nemlig skyld i, at Ellen er blevet syg.

Kris Jenner er ellers en hyppig gæst hos Ellen, men da hun forleden var forbi studiet i anledning af Mors Dag, gav hun TV-værten mere end bare et interview. Hun gav hende også influenza.

Det afslørede Ellen forleden i sit talk show. I forbindelse med åbningsmonologen afslørede værten nemlig, at hun var syg.

- Jeg vil ikke sige, hvem der gjorde mig syg, men hendes navn starter med K og slutter med Ris Jenner, fortæller en tydeligt forkølet Ellen.

- Så Kris var forbi showet den anden dag, og jeg kommer ind for at sige hej til hende. Hendes makeup-dame har en maske på, og jeg spørger: "Er du syg?", fortæller Ellen, der dog blev forsikret af Kris om, at hun bestemt ikke var syg.

Senere i monologen fortæller Ellen, at Kris efter interviewet holdt sig væk fra hospitalet, hvor datteren Kim Kardashian var ved byde sit fjerde barn velkommen til verden.

Det reddede dog ikke Ellen fra selv at få en omgang snue.

- Så nu er jeg syg, og det her betyder krig, Jenner, lød det fra Ellen i det populære talk show.

Se klippet herunder

Ellen DeGeneres og Kris Jenner har i løbet af de seneste år opbygget et stærkt venskab.

Derfor er det hele sagt med et stort glimt i øjet. Og man kan godt forstå, hvis Ellen ikke har lyst til at komme på kant med Kris Jenner.

Talk showet "Ellen" er nemlig blevet et af Kardashian-familiens yndlingssteder, når de skal komme med store nyheder.

Det var fx i et afsnit af Ellen, at hele verden fik at vide, at Kim og Kanye var på vej til at blive forældre for fjerde gang.

Sponsoreret indhold