Ellen Pompeo slipper ikke: Der kommer endnu mere "Greys hvide verden"

Hvis Ellen Pompeo kunne få lov til at bestemme, så ville hun nok mest af alt gerne se en ende på "Greys hvide verden". 

Det kommer dog ikke til at ske lige foreløbigt. Serien er nemlig blevet fornyet med en 19. sæson. Det bekræfter ABC ifølge THR

Det er allerede nu bekræftet, at den 52-årige hovedrolleindehaver vender tilbage i rollen som fanfavoritten Meredith Grey, og hun er det eneste velkendte "Greys"-ansigt, der får lov til at dukke op i sæson 19. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Ellen Pompeo er ikke færdig som Meredith Grey. (Foto: MEGA) 

Også skuespillerinden Chandra Wilson, der er kendt for sin rolle som Miranda Bailey har tidligere sagt ja til at medvirke, ligesom James Pickens Jr. aka Richard Webber også vender tilbage. 

Bag kameraet bliver det desuden et kreativt gensyn med Krista Vernoff, der også i denne sæson skal styre showet og være chef for det hele i form af titlen showrunner

- "Greys hvide verden" er et sandt fænomen, der er elsket af publikum over hele verden. Hvad end de ser det live på ABC, streamer det på Hulu eller gobalt på Disney+, så er det tydeligt, at fans ikke kan få nok af Shonda Rhimes geniale kreation, siger Dana Walden, der er underholdningschef hos Walt Disney Television. 

- Vi har en stor tiltro til Shonda, Krista Vernoff, Ellen Pompeo og hele det kreative hold, der skal fortælle nye historier, der vil fokusere på moderne medicin og håndtere de problemer, der er med til at skabe den verden, der er omkring os, og som vil resonere hos loyale fans mange år fremover. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

"Greys hvide verden"-holdet, som det så ud i 2005 med skuespillere Isaiah Washington, Chandra Wilson, Sandra Oh, James Pickens Jr. Ellen Pompeo, T.R. Knight, Katherine Heigl, Justin Chambers og Patrick Dempsey. Næsten hele holdet er siden da blevet skiftet ud med nye skuespillere og nye karakterer. (Foto: MEGA) 

Der behover dog nok ikke at gå så forfærdeligt mange år, før det bliver et definitivt farvel til Meredith Grey og resten af lægeholdet. 

Serien kunne efter den 18. sæson kalde sig den længst kørende primetime-serie, og for seriens store stjerne, Ellen Pompeo, må det faktisk godt slutte snart. 

- Jeg har prøvet at fokusere på at overbevise alle om, at det burde slutte snart, lød det fra skuespillerinden i december sidste år, men hun er altså blevet overbevist om at lave mindst en sæson mere, og det er der nok mange fans derude, der er glade for.

Serien trække nemlig fortsat svimlende seertal i USA, hvor den fortsat er en af de mest sete tv-serier. 

"Greys hvide verden" kan streames på Disney+, Viaplay og Discovery+. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close