Kendte 3. oktober 2021

Ellen Pompeo med voldsomme anklager: Havde strid med Denzel Washington

I en ny podcast kommer skuespillerinden med stærke anklager om Hollywoodstjernen Denzel Washingtons evner, efter han i en tidligere sæson af hitserien ”Grey’s Anatomy” fik lov at instruere et afsnit
Foto: MEGA

Med titlen som hovedperson i en af de mest sete lægeserier gennem de seneste 16 år, har skuespillerinden Ellen Pompeo, 51, om muligt skulle gå med til lidt af hvert.

Der har dog alligevel været grænser for, hvor meget hun har ville acceptere under optagelserne til ”Grey’s Anatomy”, lader det til.

Onsdag kunne skuespillerinden nemlig lancere sin egen podcast med navnet ”Tell Me”, og i andet afsnit af sæsonen taler hun blandt andet om en strid, der opstod mellem hende og den 66-årige Denzel Washington sammen med sin tidligere medskuespiller Patrick Dempsey.

Denzel Washington er ikke selv en del af serien, der om kort tid får premiere på sin 18. sæson. Men under optagelserne til den 12. af slagsen, fik han æren af at instruere afsnit nummer ni.

Noget, som ikke just faldt i god jord hos Pompeo, og som Dempsey i podcasten ønsker at få uddybet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han kom måske til settet omkring tre uger inden, han skulle instruere, så han kunne se, hvad det handlede om. Han ser ikke så meget tv, og han havde med garanti aldrig set et eneste afsnit af serien, han gjorde det kun, fordi hans kone er kæmpefan, fortæller hun i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Denzel Washington med sin hustru, Pauletta. Foto: MEGA

Trods det er flere år siden, så lyder det til, at Pompeo fortsat ikke helt forstår, hvorfor den 66-årige skuespiller overhovedet fik lov til at få instruktør-tjansen, trods hun syntes hans ”tilstedeværelse var fantastisk”.

Men galt gik det alligevel mellem de to.

Det er mig, der bestemmer

For i afsnittet, som Denzel skulle instruere, bliver Pompeos karakter, Meredith Grey groft overfaldet af epileptisk patient, der ikke ved, hvad han laver. Siden skulle hun filme en scene, hvor hendes karakter skal have en undskyldning fra patienten, og det er her, det går galt mellem hende og Washington.

- Jeg ønskede ikke at snakke med eller se ham, der spillede karakteren, der skulle undskylde. Og så da vi filmede scenen og han skulle sige undskyld, der gør han det enormt lavt. Jeg var bare skidesur over, jeg skulle sidde der og høre på den undskyldning, og han kiggede ikke en gang på mig. Altså, jeg elsker skuespiller, der tager et valg. Men så råbte jeg ad ham: ”Kig på mig! Når du siger undskyld, så skal du kigge på mig!”, og det stod ikke i manuskriptet, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: All Over

Ellen Pompeo har stået i spidsen for serien "Grey's Anatomy" siden 2005, hvor første sæson fik premiere. Foto: ABC

De ord fik Denzel Washington til at sætte foden i jorden.

- Han gik helt amok. Han var sådan: ”Jeg er instruktøren! Du skal overhovedet ikke fortælle ham, hvad han skal gøre!”, forklarer hun og fortsætter:

- Og så var jeg sådan: ”Hør lige en gang motherf*’ker, det her er min serie! Det er mit set! Du skal overhovedet ikke sige noget, du aner ikke en gang, hvor toilettet er henne!”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Trods den udtalte strid mellem de to stjerner, så understreger Pompeo, at hun dog ”respekterer ham som skuespiller”, men at hun ikke talte mere med ham resten af den dag.

- Men det var en fantastisk oplevelse. Det er sådan, du virkelig får det bedste frem i folk. Vi havde det jo også fint med hinanden efterfølgende, slutter hun.

Sponsoreret indhold