Kendte23. november 2022

Ellen Hillingsø afslører: Skred fra brylluppet

”Charlot og Charlotte”-stjernen Ellen Hillingsø trak i håndbremsen midt i bryllupsplanlægninger, fortæller hun i ”112 for knuste hjerter”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Skuespiller Ellen Hillingsø skred fra sit bryllup, da hun og Christoffer Castenskiold skulle giftes.
 Video: Aller Media

Det er ikke altid en dans på roser at planlægge en af livets helt store fester. Det var i hvert fald ikke tilfældet for Ellen Hillingsø.

For da hendes mand Christoffer Castenskiold havde været på knæ friet til hende, og de krævende forberedelser forud for kærlighedsfesten skulle begynde, kunne det ligeså godt have endt med et brud – ikke at forveksle med en hvid brud.

Det fortæller skuespilleren i podcasten ”112 for knuste hjerter”.

I stedet for en kærlighedsrus blev parret kastet ud i en regulær krise.

- Vi diskuterede så de her ting og skulle til at lave et bryllup, og det blev bare større og større og havde mindre og mindre og mindre med os at gøre. Og i virkeligheden vil jeg sige, det skabte en kæmpe krise, fortæller hun.

Ellen Hillingsø og Christoffer Castenskjold
Siden 2000 har Ellen Hillingsø været gift med Christoffer Castenskiold, 54. De forsøgte at prioritere hinanden, da de havde små børn.
 Foto: Martin Høien

Der var for mange omstændigheder, som ikke havde noget med Ellen og gemalens kærlighed til hinanden at gøre.

Hvordan skulle brylluppet være? Hvor skulle det holdes? Hvor mange skulle med? Hvem skulle med?

Det blev ikke bedre af, at Ellens forældre blandede sig i gæstelisten og insisterede på at invitere ukendte onkler, som optog pladserne fra Ellens nære veninder.

- Så blev vi bare enige om, vi dropper det. Vi hakkede bremsen i. Nej, blev vi enige om. Nej! Vi dropper det. Vi dropper alt, lyder det i podcasten.

Bryllup blev der dog alligevel, for filmstjernen og hendes mand Christoffer kan fejre sølvbryllup om et par år. Men det blev på parrets præmisser.

- Så ham og jeg tog afsted alene og giftede os i hemmelighed. Vores forældre vidste det og vores brødre. Ingen andre vidste det.

Selv om de nærmeste familiemedlemmer vidste det, fik de ikke lov at overvære, da Ellen og Christoffer sagde ja til hinanden.

- Vi giftede os i et yndigt kapel i noget, der hedder Valdemars Slot. Ingen var med. Det var kun os to. Og så var vi på en dejlig kro, hvor vi sad nogle dage. Så den beslutning traf vi i fællesskab, så det blev vores bryllup. Det var bare en helt fantastisk beslutning, understreger hun og fortsætter:

- Det kunne faktisk have ødelagt forholdet, siger Ellen om den konflikt, der udspillede sig om bryllupsplanlægningen.

Skænderier skal der til

I podcasten røber hun samtidig, hvad hemmeligheden bag deres 22 år lange ægteskab er. Og det er slet og ret skænderier. Ikke bare småskænderier og vrissen hist og her. Nej, der er tale om den helt store eksplosion.

- Man skal skændes. Og man skal skændes, så det rusker. Man skal fyre den af. Min mormor sagde altid, at man aldrig må lade solen gå ned over en uoverensstemmelse.

- Det der med at lægge sig med ryggen til hinanden – ligegyldigt hvilken type parforhold, man har – og vi tager den i morgen, det lægger sig som sten i maven. Det gør hjertet hårdt. Ud med det!, lyder rådet.

Sammen med Christoffer Castenskiold har Ellen børnene Anna og Thomas. 
Sammen med Christoffer Castenskiold har Ellen børnene Anna og Thomas.
 Foto: Thomas Laursen

Hidsige Hillingsø går heller ikke og gemmer raseriet indvendigt for at holde på formerne. I podcasten fortæller hun således, at hun både har skændtes med sin mand foran deres børn og deres venner.

Hun er med fuldstændig ligeglad, når raseriet pumper rundt i blodet på hende,

- ”Fuck dig, din kæmpe spade, hvad fanden tænker du på?”, raser hun i radioen og giver en forsmag på, hvordan det lyder, når bølgerne går højt derhjemme og kommer så med en pointe, der er vigtig at huske på.

- Og så skal man også tænke på … Man skal sige undskyld.

Det husker hun altid selv og har altid fulgt sin mormor råd om aldrig at lade solen gå ned over en uoverensstemmelse.

- Vi er idiotiske nogle gange. Sig undskyld. Helt ærligt. Det er meget klædeligt at sige undskyld. Klatr ned ad det træ, og sig undskyld. Det er jo bare forfængelighed.

- Det er virkelig vigtigt at kunne vise den blødhed over for hinanden, siger skuespillerne og indrømmer, at hun i kampens hede engang i mellem har tænkt på at tage sit gode tøj og skride ned på skilsmissekontoret.

Men hun ved, at når de er kommet til at sige sådan, så har ingen af dem for alvor ment det.

Sponsoreret indhold