Kendte5. april 2024

Elizabeth Hurley reagerer på prins Harry-sexrygte

Modellen og skuespillerinden fortæller nu direkte, om det var hende, der tog prins Harrys mødom i en mørk gyde eller ej
(FILES) Britain's Prince Harry, Duke of Sussex,
Historien om prins Harrys mødom dukker nu op til overfladen igen.
 Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

Det skortede ikke på vilde og slibrige afsløringer, da prins Harry i sin tid udgav sin selvbiografi, "Spare", tilbage i januar 2023.

Her fortalte den rødhårede prins blandt andet private detaljer om sit betændte forhold til sin far, kong Charles, og sin bror, prins William.

En af de mest omtalte episoder i bogen handlede dog om hans sexliv.

39-årige prins Harry afslørede nemlig også, hvordan han som 17-årig mistede sin mødom efter være blevet forført af en ældre kvinde, der behandlede ham som "en ung hingst".

Efterfølgende florerede der massive rygter om, at det var ingen anden end Elizabeth Hurley, der var den "ældre kvinde".

Actor Elizabeth Hurley attends a photo call for the film "Strictly Confidential" at The SAG-AFTRA Foundation Robin Williams Center on Wednesday, April 3, 2024, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)
Det var IKKE Elizabeth Hurley, der tog prins Harrys mødom, slår hun nu fast.
 Foto: Andy Kropa/AP/Ritzau Scanpix

Det afviser den 58-årige model og skuespillerinde dog nu i talkshowet "Watch What Happens Live with Andy Cohen", skriver Page Six.

- Det var vanvitttigt, siger Elizabeth Hurley til rygterne om hende og den knap tyve år yngre britiske prins.

- Han (prins Harry, red.) skrev, at hun var engelsk, ældre end ham og at det skete i Gloucestershire, og så var alle sådan: "Ah, det var Elizabeth". Det var absurd og latterligt, fortsætter hun.

Elizabeth Hurley understreger videre, at hun faktisk aldrig nogensinde har mødt prins Harry, og at der ingen grund var til, at alle pludselig turnerede med historien om, at det var hende, der tog hans mødom.

Prins Harry har aldrig udtalt sig om, hvem den "ældre kvinde" var dengang, men en kvinde ved navn Sasha Walpole er tidligere stået frem og har påstået, at det var hende.

I et interview med talkshowværten Piers Morgan har hun tidligere fortalt, at hun og prins Harry var gode venner, da de to var henholdsvis 19 og 17 år gamle.

I forbindelse med en bytur gik de to angiveligt ud i en nærliggende gyde, hvor det seksuelle sammenstød fandt sted.

- Han var en ung fyr, så for ham var det sikkert akavet, har Sasha Walpole udtalt om akten, der tilsyneladende ikke var særlig romantisk.

- Vi var venner, og det er virkelig ikke så vidunderligt på en mark bag en pub. Der er intet vidunderligt over at være fuld og have sex med din kammerat.

Sponsoreret indhold