Kendte 24. juni 2016

Elever måbede over lærers æbletrick - ALLE kunne lære noget af det!

For at vise, hvor meget mobning påvirker ens indre, brugte læreren Rosie Dutton æbler for at forklare - og eleverne var lamslåede.
Foto: Facebook

Hvor meget gør det egentlig ondt indvendigt, når man bliver mobbet, skubbet og bare nedgjort i hverdagen? Det havde en lærer ved navn Rosie Dutton besluttet sig for at demonstrere over for sine elever.

- I dag i en af mine klasser introducerede jeg børnene til to æbler. (Hvad de ikke vidste, var at jeg flere gange havde smidt det ene på gulvet. Man kunne ikke se det - begge æbler så perfekte ud udvendigt). Vi talte om æblerne, og børnene beskrev, hvordan de begge så ens ud, skriver læreren i et opslag og forstætter:

- Jeg tog det æble, som jeg havde smidt på gulvet, og begyndte at fortælle børnene, hvor meget jeg hadede det æble, at det var ulækkert, havde en forfærdelig farve, og at dets stilk var for kort. Og jeg sagde til børnene, at de heller ikke måtte kunne lide det, så de skulle også kalde det en masse grimme ting, forklarer læreren, som fortæller, at børnene kiggede på hende, som om hun var skør. Men at det alligevel gik med på ideen.

Bagefter tog hun det andet æble, som ikke havde været smidt, og det skulle alle rose og sige pæne ting til. Og til sidst skar hun begge æbler op - så de kunne se, hvor meget det stakkels æble, der var blevet mobbet, havde taget skade indvendigt…

Se hele opslaget på Facebook her: 

Sponsoreret indhold