Kendte21. maj 2017

Ekstremt fed abe sendt på slankekur

Uncle Fat bliver den meget overvægtige abe kaldt af de lokale i Bangkok, men han er nu blevet sendt på kur for at redde hans liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_79.jpg

Det er naturligvis ikke meningen, at en abe skal blive så tyk som Uncle Fat i Bangkok er blevet. Og nu får den overvægtige abe heldigvis hjælp, så han kan komme i bedre form igen.

Og det er et menneskeskabt problem, at den stakkels abe er blevet så fed. Han har nemlig løbende kastet sig over, alt det junk food, som turister har efterladt på gaden, og på grund af sin enorme vægt, er Uncle Fat, der er endda kunne få andre aber til at hente mad til sig, blevet noget af en sensation.

Heldigvis er han blevet fanget, så han kan få hjælp til at tabe de mange ekstra kilo, han har spist sig til.

- Det var ikke nemt at fange ham. Han var lederen i sin gruppe, og vi skulle skræmme de andre væk for at få fat i ham, fortæller Kacha Pukhem fra en dyreværnsorganisation ifølge Metro.co.uk.

Nu er Uncle Fat kommet i dyrlægers hænder, og han er blevet sat på en meget stiks diæt.

- Han er stadig i en kritisk tilstand, og han har risiko for både hjerteanfald og diabetes, lyder det fra dyrlægen.

Det er ikke unormalt, at aber render rundt ved turistattraktioner i Thailand for at finde efterladt mad, og tilfældet med Uncle Fat kan forhåbentlig være med til at få folk til at tænke over, hvad de smider på gaden.

Det vurderes, at aber af Uncle Fats type skal veje omkring ni kg. Men han har vejet omkring tre gange så meget.

Se video med Uncle Fat her:

Sponsoreret indhold