Streaming24. marts 2022

Ekspertens bud: Her er de Oscar-film, du bare MÅ se

Årets absolut største filmfest er lige om hjørnet, og der er masser af gode Oscar-film at kaste sig over - men hvilke?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Natten til mandag dansk tid går det løs med årets mest prestigefyldte filmpris.

Der skal nemlig uddeles Oscar-statuetter i stor stil, når filmfesten i Hollywood løber af stablen, og der er naturligvis nok at glæde sig til.

Det store show byder som altid på en imponerende gæsteliste med verdens største stjerner, der nok skal dukke op på den røde løber i imponerende kjoler.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Steven Spielbergs "West Side Story" er nomineret til en Oscar for "Bedste film" - men er det filmekspertens bud på en af de tre film, du bør se?
Steven Spielbergs "West Side Story" er nomineret til en Oscar for "Bedste film" - men er det filmekspertens bud på en af de tre film, du bør se?
 (Foto: Disney+)

Steven Spielbergs "West Side Story" er nomineret til en Oscar for "Bedste film" - men er det filmekspertens bud på en af de tre film, du bør se? (Foto: Disney+)

Men der er masser af Oscar-underholdning, man kan give sig hen til forud for den store filmfest.

Man kan nemlig godt kaste sig over en række af de film, der er nomineret i de store kategorier.

Blandt andet er Netflix-filmen "The Power of the Dog" med Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst og Jesse Plemons i hovedrollerne en af Oscar-nattens helt store emner. Filmen er nemlig nomineret til intet mindre end 12 priser.

Det er dog langt fra den eneste film, man ifølge filmeksperten Daniel Bentien, der er redaktør hos Kino.dk, mener, man skal få set.

Danien Bentien har besøgt vores tv-studie for at give sine bud på tre film, du ikke må gå glip af inden Oscar-showet. Se dem i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold