Kendte16. maj 2020

Ekskæresten kysser med rapper: Nu reagerer Cara Delevingne

Model Cara Delevingne taler ud efter nye billeder er dukket op af ekskæresten Ashley Benson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cara-delevingne.png
 Foto: MEGA

Det er ikke mange uger siden, at model Cara Delevingne og skuespiller Ashley Benson gik fra hinanden, men Ashley lader til allerede at have fundet sig en ny flamme.

Torsdag dukkede der nye billeder op af den tidligere "Pretty Little Liars"-skuespiller, der kysser med rapper og kvindebedårer G-Eazy.

Rygter om at Ashley og G-Eazy så hinanden, begyndte at florere blot få dage efter nyheden om, at Cara og Ashley var gået fra hinanden.

Det lader dog ikke til, at den 27-årige model har nogle problemer med, at Ashley har fundet sig en anden. På sin Instagram har modellen nemlig delt en besked med sine følgere.

- Det er vigtigere nu end nogensinde før at sprede kærlighed, ikke had, skriver Cara.

- Til alle, der hader på Ashley Benson, please stop. I kender ikke sandheden, det gør kun hun og jeg, og det er præcis sådan, det skal være.

https://imgix.seoghoer.dk/ashley-bensom.png
 Foto: MEGA

Ashley Benson (th.) fotograferet med Cara Delevingne i baggrunden i 2018. (Foto: MEGA)

Ashley har efterfølgende delt Caras besked på sin egen Instagram-profil.

Ashley Benson og Cara Delevingne blev første gang spottet sammen tilbage i 2018 og har siden da været kærester i næsten to år.

G-Eazy, hvis borgerlige navn er Gerald Earl Gillum, er blandt andet kendt for hittet "Me, Myself, and I" og sit turbulente forhold til sangerinden Halsey.

Sponsoreret indhold