Kendte19. februar 2022

Ekskæresten ikke velkommen: Nu skifter Kourtney Kardashian mening

Egentlig havde den ældste Kardashian-søster besluttet sig for, at ekskæresten, Scott Disick, ikke var velkommen til hendes kommende bryllup med Blink-182-trommeslageren, Travis Barker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Travis Barker, 46, havde i den grad skruet op for charmen, da han i romantiske omgivelser på en strand med et kæmpehjerte af røde roser bad om sin Kardashian-kærestes hånd.

Den 42-årige Kourtney sagde naturligvis ja. Og bryllupsplanlægningen er så småt gået i gang.

Også gæstelisten har for længst været oppe til overvejelse. Og tidligere er det således kommet frem, at ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen ønskede sig et bryllup uden sin ekskæreste til stede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega786550_005_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men man har et standpunkt, til man tager et nyt. Og det gælder naturligvis også for Kourtney, der således alligevel har besluttet sig for at invitere faren til sine tre børn, når hende og musikerkæresten skal give hinanden deres ”I dos”.

Og det er der umiddelbart en helt særlig årsag til.

I hvert fald, hvis man skal tro Hollywoodlife, som angiveligt har talt med en kilde tæt på Kardashian-klanen.

- Da hun blev forlovet, havde hun ikke planer om at invitere Scott til brylluppet. Der var alt for meget drama, og hun troede ikke, at han nogensinde ville acceptere, at hun var kommet videre, forklarer kilden.

- Men Kourtney har set en anden side af Scott på det seneste, og han forstår, at hun skal giftes og lykkeligt er kommet videre med sit eget liv, forklarer kilden videre og understreger desuden, at Kourtney Kardashian således altså ønsker, at ekskæresten skal være en del af hendes ”særlige dag”.

Kourtney og Travis har ikke officielt meldt en bryllupsdato ud. Men når det kommer til gæstelisten, lyder rygtet, at det kun er de allernærmeste, der er inviteret.

Og den kategori er hr. Disick således nu en del af.

Sponsoreret indhold