Ekskæreste afslører: Så langt ude var Matthew Perry

Matthew Perry i 2001 - da hans misbrug var på sit højeste.

Matthew Perry i 2001 - da hans misbrug var på sit højeste.

(Foto: MEGA)

Det kan godt være, han var kendt som ”the funny guy”, der altid kunne slynge vitser ud af ærmet.

Men bag skærmen havde Chandler Bing – alias Matthew Perry – ikke altid meget at grine af.

Den populære ”Venner”-skuespiller kæmpede i flere år med et massivt misbrug af stoffer – og nu fortæller en ekskæreste, at det stod særdeles slemt til.

Artiklen fortsætter under billedet...

Matthew Perry lod sig indlægge til afvænning to gange, mens han optog "Venner". Her er et foto fra 2001, hvor han blandt andet lod sig indlægge. Foto: MEGA

I et eksklusivt interview med The Sun fortæller Kayti Edwards, som var sammen med Matthew Perry i 2000’erne, at han havde et massivt misbrug af både kokain og heroin – og at hun endda gik med til at skaffe stoffer til ham, mens hun selv var gravid i femte måned.

- Han sagde, ”ingen stopper en gravid kvinde – bare rolig”. Og så lavede han aftalen og sagde ”Gå ud og møde denne person, de vil give dig en pose”, fortæller Kayti Edwards i dag i interviewet.

I posen kunne der ligge alt fra heroin og kokain til piller og kanyler.

Artiklen fortsætter under billedet...

Matthew Perry i 2001 - da hans misbrug var på sit højeste.

Matthew Perry i 2001, da hans misbrug var på sit højeste. Foto: MEGA

51-årige Kayti Edwards fastholder i interviewet, at hun aldrig tog stoffer med ham selv, men at hun forsøgte at hjælpe ham med ikke at blive stoppet af politiet.

- Når jeg ser tilbage, tænker jeg ”Hvad var jeg lige for en ven”, men jeg ønskede at hjælpe ham, forklarer hun.

51-årige Matthew Perry har selv været åben om det årelange misbrug. To gange under optagelserne til ”Venner” valgte han at lade sig indlægge til afvænning. Første gang i 1997 og fire år senere – i 2001 – lod han sig igen indlægge for at komme et misbrug af blandt andet Vicodin, metadon, amfetamin og alkohol til livs.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chandler Bing i 2019 med sin nye forlovede, Molly. Foto: MEGA

I maj 2011 lod han sig for tredje gang indskrive – denne gang var det en ifølge en repræsentant for at forhindre, at Matthew Perry fik et tilbagefald.

- Jeg kunne ikke stoppe. Til sidst var tingene så slemme, at jeg ikke kunne skjule det mere, og alle vidste det, har han fortalt flere år senere.

I dag er Matthew Perry clean, og for nylig kom det desuden frem, at han er blevet forlovet med sin 29-årige kæreste, Molly Hurwitz.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close