Kendte7. december 2020

Ekskæreste afslører: Så langt ude var Matthew Perry

Matthew Perry kæmpede en overgang med et massivt misbrug af stoffer – nu fortæller ekskæresten, præcis hvor slemt det stod til
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/megar133575_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan godt være, han var kendt som ”the funny guy”, der altid kunne slynge vitser ud af ærmet.

Men bag skærmen havde Chandler Bing – alias Matthew Perry – ikke altid meget at grine af.

Den populære ”Venner”-skuespiller kæmpede i flere år med et massivt misbrug af stoffer – og nu fortæller en ekskæreste, at det stod særdeles slemt til.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/megar133567_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Matthew Perry lod sig indlægge til afvænning to gange, mens han optog "Venner". Her er et foto fra 2001, hvor han blandt andet lod sig indlægge. Foto: MEGA

I et eksklusivt interview med The Sun fortæller Kayti Edwards, som var sammen med Matthew Perry i 2000’erne, at han havde et massivt misbrug af både kokain og heroin – og at hun endda gik med til at skaffe stoffer til ham, mens hun selv var gravid i femte måned.

- Han sagde, ”ingen stopper en gravid kvinde – bare rolig”. Og så lavede han aftalen og sagde ”Gå ud og møde denne person, de vil give dig en pose”, fortæller Kayti Edwards i dag i interviewet.

I posen kunne der ligge alt fra heroin og kokain til piller og kanyler.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/megar133575_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Matthew Perry i 2001, da hans misbrug var på sit højeste. Foto: MEGA

51-årige Kayti Edwards fastholder i interviewet, at hun aldrig tog stoffer med ham selv, men at hun forsøgte at hjælpe ham med ikke at blive stoppet af politiet.

- Når jeg ser tilbage, tænker jeg ”Hvad var jeg lige for en ven”, men jeg ønskede at hjælpe ham, forklarer hun.

51-årige Matthew Perry har selv været åben om det årelange misbrug. To gange under optagelserne til ”Venner” valgte han at lade sig indlægge til afvænning. Første gang i 1997 og fire år senere – i 2001 – lod han sig igen indlægge for at komme et misbrug af blandt andet Vicodin, metadon, amfetamin og alkohol til livs.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega541373_003_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Chandler Bing i 2019 med sin nye forlovede, Molly. Foto: MEGA

I maj 2011 lod han sig for tredje gang indskrive – denne gang var det en ifølge en repræsentant for at forhindre, at Matthew Perry fik et tilbagefald.

- Jeg kunne ikke stoppe. Til sidst var tingene så slemme, at jeg ikke kunne skjule det mere, og alle vidste det, har han fortalt flere år senere.

I dag er Matthew Perry clean, og for nylig kom det desuden frem, at han er blevet forlovet med sin 29-årige kæreste, Molly Hurwitz.

Sponsoreret indhold