Efterlader alle i chok: Skuespiller Jay Pickett død under optagelser

Jay Pickett blev 60 år gammel

Jay Pickett blev 60 år gammel

Foto: IMDB

Hvad der skulle have været en helt almindelig dag med optagelser, ændrede sig pludseligt for holdet på filmen "Treasure Valley".

Skuespillere, kamerafolk, instruktør og resten af personalet var ved at gøre klar til at optage en scene, da deres liv blev forandret.

Filmens helt store stjerne og skaber, skuespilleren Jay Pickett, faldt pludseligt om.

Hans liv stod ikke til at redde, og sæbeoperastjernen døde på stedet, selv om hans kollegaer desperat prøvede at redde hans liv. Det oplyser produceren på filmen Travis Hills.

- Mange af jer har allerede hørt om tragedien, der skete for to dage siden. Jay Pickett, vores hovedrolleindehaver, forfatter, producent og skaberen af denne film, døde pludseligt, mens vi var var ved at gøre klar til at optage en scene, skriver Travis Hills på filmens Facebook-side.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jay Pickett blev 60 år gammel (Foto: Treasure Valley)

Jay Pickett faldt om, da han og holdet bag filmen var ved at forberede optagelserne til en scene. Man ved endnu ikke, hvad han er død af.

- Der er ingen officiel dødsårsag, men det ser ud til at have været et hjerteanfald. Alle, der var til stede prøvede på at holde ham i live, skriver Travis Hills.

Det vides endnu ikke, om optagelserne til "Treasure Valley" fortsætter trods det tragiske dødsfald. Lige nu er fokus på Jay Picketts efterladte.

- Vores hjerter er knuste, og vi sørger for hans familie, som er i dyb sorg over den chokerende tragedie, skriver Travis Hills på Facebook.

Jay Pickett efterlader sig sin hustru Elena og deres tre børn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close