Kendte25. april 2024

Efter vildt styrt: Kid Cudi aflyser turné

Stjernerapperen har set sig nødsaget til at udskyde sin kommende turné, efter han i weekenden kom slemt til skade under sin optræden på festival Coachella
FILE - Kid Cudi appears at the Los Angeles premiere of "Sonic The Hedgehog 2, " on April 5, 2022. Cudi created and stars in the animated Netflix film "Entergalactic." (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Kid Cudi faldt og brækkede foden, da han i weekenden optrådte på Coachella.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se videoen - Kid Cudi brækker foden under koncert

Kid Cudi har valgt at udskyde sin kommende turné.

Beslutningen kommer efter, han i weekenden brækkede foden, da han forsøgte at springe ned til publikum under sin koncert på Coachella.

Det var ellers planen, at den 40-årige rapper skulle rejse USA rundt over sommeren for at promovere sit niende album "Insano".

de sociale medier fortæller Kid Cudi, at skaden er meget værre end først antaget, og han derfor ikke vil være i stand til at gennemføre turnéen.

- Vi bliver nødt til at aflyse turnéen, så jeg kan fokusere på at komme mig, for at jeg kan være i topform til at gå amok med jer allesammen.

- Jeg er så ked af det, og jeg elsker jer alle så højt. Tak for den endeløse kærlighed og støtte. Jeg er rigtig skuffet, og det er jeg sikker på, at I også er, men jeg vender tilbage. Det er et løfte.

Han forsikrer dog sine fans, at de vil finde nye datoer til afholde koncerterne hurtigst muligt. Rapperen slutter af med at fortælle, at han er ved godt mod på trods af lidt ømhed.

Sponsoreret indhold