Kendte28. juni 2021

Efter utroskab: Sådan har Kardashian-familien det med Khloés kærlighedsdrama

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har mildest talt et turbulent forhold. Senest er on-off-parret gået fra hinanden endnu en gang, og det har resten af Kardashian-klanen naturligvis en holdning til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er nok de færreste svigerfamilier, der gentagne gange vælger at tilgive kærestens utroskab, men i Kardashian-familien er der tilsyneladende plads til mange fejl - og endda af de helt store af slagsen.

Det er kun en lille uge siden, at det blev bekræftet, at realitystjernen Khloé Kardashian endnu en gang havde slået op med sin 30-årige babydaddy Tristan Thompson, og nu er det blevet afsløret, hvorfor Kardashian-familien er gået særligt stille med dørene i denne omgang.

- Familien prøvede at holde bruddet skjult på grund af al den omtale, "Keeping Up With the Kardashians"-genforeningsafsnittet fik, lyder det fra en kilde ifølge ET.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe-kardashian_0.png
 Foto: MEGA

Khloé Kardashian er ikke længere sammen med Tristan Thompson, og det har Kardashian-familien det egentlig ganske fint med. (Foto: MEGA)

- Men de synes allesammen, at det her brud er det rigtige og det sunde for Khloé, og alle støtter hende.

Ifølge kilden blev det ganske enkelt for meget med alle de utroskabsrygter, der bliver ved med at florere omkring basketballspilleren.

- De konstante rygter var svære for Khloé at høre på, og så var det også ekstra hårdt for hende, at det ikke blev til noget med hendes rugemor.

- Khloé følte bare, at alt faldt fra hinanden for hende, og hun kunne bare ikke holde til det længere.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega263814_008.jpg
 Foto: MEGA

Khloé og Tristan er ikke længere kærester, men er stadig fælles om deres toårige datter, True. (Foto: MEGA)

Selvom Khloé Kardashian og Tristan Thompson ikke længere er kærester, så tyder alt på, at NBA-spilleren fortsat forsøger at kaste kærlighed i Khloés retning.

Søndag forsøgte han sig blandt andet med at sende hende en fin hilsen i anledning af hendes fødselsdag, ligesom han også kommenteret med noget helt særligt i hendes kommentarspor på Instagram.

Khloé og Tristan blev kærester i september 2016, mens han ventede sit første barn med ekskæresten Jordan Craig.

Selvom Tristan var Khloé utro, mens hun var højgravid, skete det hele store brud først, da han blev taget i at kissemisse med Kylie Jenners daværende BFF, Jordyn Woods, der indtil da havde boet sammen med Kylie, men lynhurtigt blev kylet ud på røv og albuer.

Sponsoreret indhold