Kendte31. august 2021

Efter trist melding: Nu er Sharon Stones nevø død

I weekenden bad den 63-årige skuespiller sine venner, familie og følgere om et sidste mirakel. Det skete desværre ikke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kun 11 måneder gammel blev skuespillerinde Sharons Stones nevø, River for få dage siden fundet i sin vugge med total organsvigt.

Sådan skrev hun på sin Instagram fredag eftermiddag til et billede af den lille purk plastret til med slanger og maskiner.

Hun delte det hjerteskærende billede i håbet om, at hun og familien kunne få et sidste mirakel. Men det skete desværre ikke.

Det beretter hun nu på sin Twitter og Instagram-profil.

- River William Stone, 8. september 2020-30. august 2021, skriver hun til en rørende video af nevøen, da han fortsat var en livsglad lille en.

Teksten afslører desuden, at River åndede ud for sidste gang mandag, altså kun en lille uge fra sin et års fødselsdag.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hverken fredag eller nu har skuespillerinden informeret om, hvad der ledte til nevøens pludselige organsvigt. Men billedet viste tydeligt, at han havde akut brug for hjælp.

Det sværeste nogensinde

Lille River er Sharons bror, Patricks søn som han har fået sammen med sin hustru Tasha. Tasha kunne også selv sent mandag aften dele de skrækkelige og hjerteskærende nyheder på sin Facebook-profil.

- Gud havde brug for River i himlen. Jeg kan ikke sige andet, end at jeg havde brug for ham her på jorden, for mit hjerte er nu knust i en million stykker. Mine dage vil aldrig blive de samme, og jeg har lige nu ingen ide om, hvordan jeg skal kunne leve videre uden den sødeste dreng i universet, skriver hun og fortsætter:

- River William Stone, du var elsket mere, end ord kan beskrive. At forlade dit hospitalsværelse i dag var det sværeste, jeg nogensinde har gjort. Jeg vil ALTID elske dig min søde dreng, slutter hun opslaget og deler samme kære video af sønnen, som også Sharon valgte at dele.

Sponsoreret indhold