Kendte 24. februar 2021

Efter trist Dumle-nyhed: Salget går amok

Mandag blev det meldt ud, af Fazer ikke kommer til at producere flere Dumle-slikkepinde fra marts
Foto: Fazer

Det er snart helt slut med karamelslikkepinden på træpind, der for mange er smagen af barndommen - Dumle-slikkepinden.

Det har fået mange danskere til at styrte til butikkerne for at få et sidste stykke med Dumle på pind, inden der ikke er flere tilbage. Salget er intet mindre end eksploderet.

Det fortæller Hans Christian Ulrich, DK Country Manager Fazer Confectionary, til SE og HØR.

- Danskernes engagement og interesse har været overvældende. Det kan også ses på salget, der har været fem gange så stort det seneste døgn sammenlignet med samme dag sidste år, lyder det ham.

I kolde kontanter er det selvfølgelig dejligt for firmaet, at de får solgt de sidste slikkepinde, men den øgede interesse vækker også følelser hos Hans Christian Ulrich:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi vidste godt, at mange har minder om Dumle-slikkepinden, da den har været på markedet i 60 år, men det er stadig meget rørende at mærke, at folk derude virkelig har et stærkt forhold til den, fortsætter han.

Det var mandag, at firmaet bag Dumle-slikkepinden, Fazer, meldte ud, at varen går ud af produktion til marts. "En æra er forbi", lød det selv fra chokoladeproducenten i en pressemeddelelse.

Nyheden ramte mange folk lige i barndomshjertet, og på sociale medier har man også kunne se videoer af folk, der hamstrer de sidste Dumle-slikkepinde.

Den populære slikkepind går ud af produktion, fordi firmaet ikke kan fortsætte produktionen på en "effektiv og bæredygtig" måde.

Det lød dog også i meddelelsen, at de bestræber sig på at finde en måde at producere en ny version igen i fremtiden. Men lige nu er det farvel til den gamle.

Sponsoreret indhold