Kendte 11. april 2022

Efter storslået bryllup: Det skal Brooklyn Beckham hedde nu

I weekenden fik fodboldsønnen endelig få sin forlovede, Nicola Peltz ved sin side som ægte hustru, da de to sagde deres ja til hinanden ved et stjernespækket bryllup i Florida
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun sagde naturligvis ”ja” til sin kæreste – og i weekenden kunne de to endelig få lov til at sige det endnu en gang, da de afholdt deres milliondyre bryllup i det solrige Florida.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Med til brylluppet, der fandt sted ved Peltz familiens 76 millioner pund dyre ejendom ved Palm Beach, var flere andre store navne, herunder både tennisstjernerne Serena og Venus Williams, kendiskokken Gordon Ramsay og skuespillerinden Eva Longoria.

En gæsteliste der vidner om, at både Peltz og Beckham ligeledes er ganske store, og velkendte, efternavne.

Alligevel ser det nu ud til, at Beckham ønsker at ændre sit navn en smule, efter han nu officielt er blevet sin forlovedes ægtemand.

Det skriver flere store medier, herunder The Sun, der beretter, at fodboldsønnen ønsker at være endnu tættere på sin hustru ved at tage hendes efternavn til sig.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ifølge det britiske medie vil Peltz nu indgå som Beckhams mellemnavn udover hans nuværende mellemnavn, Joseph.

– Brooklyn er dybt forelsket i Nicola, så det er bare endnu et stort tegn på hans engagement overfor hende, og en måde hvorpå han kan vise sin kærlighed til hende, lyder det fra en kilde tæt på det nygifte par.

Sponsoreret indhold