Kendte8. september 2022

Efter spytte-gate: Nu udtaler Harry Styles sig endelig

Efter flere dages undren om, hvorvidt Harry Styles spyttede på Chris Pine eller ej, udtaler hovedpersonen sig
Først var en talsmand for Chris Pine ude at afvise rygterne om en spytklat, men nu siger Harry Styles noget andet til sine fans?
Først var en talsmand for Chris Pine ude at afvise rygterne om en spytklat, men nu siger Harry Styles noget andet til sine fans?
 Foto: MEGA

Filmen “Don’t Worry Darling” har fået en del medieomtale de seneste dage. Snakken går blandt andet på, at der har været drama på settet, samt en graverende lønforskel mellem de to hovedrolleindehavere Harry Styles og Florence Pug.

Men da holdet bag filmen var repræsenteret til Venice Film Festival for et par dage siden, var det den såkaldte “spytte-gate”, der trak overskrifter.

Artiklen fortsætter efter videoen …

Et videoklip fik flere fans til at spekulere i, hvorvidt Harry Styles havde sendt en spytklat efter Chris Pine. Det er dog noget, en talsmand for Chris Pine har været ude at afvise.

Joker med det

Nu er det Harry Styles, der tager bladet fra munden. Men som det tit er med den britiske sanger og skuespiller, er hans udtalelse med et glimt i øjet.

Da han i går aftes amerikansk tid spillede en koncert i New York, satte han nemlig ord på situationen, men det er nok ikke ord, man skal tage alt for seriøst.

Artiklen fortsætter efter videoen …

– Fantastisk at være tilbage i New York, siger han til et jublende publikum, hvorefter han fortsætter:

– Jeg var lige hurtigt i Venice for at spytte på Chris Pine, hvilket får publikum til at gå helt amok med skrig og jubel.

Nu er Harry Styles tilbage på landevejen for at være på sin turné “Love on tour”, mens filmen “Dont Worry Darling” får premiere den 23. september i USA.

Sponsoreret indhold