Kendte1. marts 2024

Efter Sophie Turner-skilsmisse: Joe Jones bekræfter ny modelkæreste

Efter flere måneder med rygter og spekulationer om en hed romance, ser det endelig ud til, at "Jonas Brothers"-sangeren står ved sin nye scoring
Joe Jonas arrives at the Universal Music Group Grammy After Party on Sunday, Feb. 5, 2023, at Milk Studios in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Joe Jonas har fundet kærligheden på ny efter bruddet med Sophie Turner, som han var gift med i fire år.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

Det ser ud til, at Joe Jonas er kommet sig over sit forliste ægteskab med "Game of Thrones"-stjernen Sophie Turner.

I månedsvis har der været rygter om, at den 34-årige "Jonas Brothers"-sanger skal have scoret modellen Stormi Bree, men ingen af parterne har bekræftet forholdet.

Før nu.

Nu har begge to nemlig delt en række stories, som afslører så meget, at man må formode, de godt ved, at de ikke efterlader tvivl om, at de officielt er kærester.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie delte både Joe Jonas og 33-årige Stormi Bree torsdag videoer fra en bådtur i Sydney Havn, hvilket må betegnes som en slags soft launch af deres forhold.

Stormi Bree Henley arrives at the Los Angeles premiere of "The Mother, " Wednesday, May 10, 2023, at Westwood Regency Village Theater . (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Stormi Bree er tilsyneladende løbet med Joe Jonas' hjerte efter hans brud med Sophie Turner.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Stormi Bree, der blandt andet kan prale af at være tidligere Miss Tennessee Teen USA, delte blandt andet videoer af Operahuset, hvilket også kunne ses på Joe Jonas' video.

Det nye kærestepar delte dog ingen billeder af hinanden, så deres officielle hard launch på sociale medier må tilsyneladende vente lidt endnu.

Joe Jonas og Stormi Bree er blevet spottet sammen ved flere lejligheder siden førstnævntes brud med Sophie Turner tilbage i september 2023.

De to blev set sammen for første gang i januar, da de var på ferie sammen i Cabo i Mexico, og få uger senere blev de spottet sammen på en skiferie i Aspen, Colorado.

Og nu er de altså en tur sammen i det australske, så man må da sige, at de to turtelduer får udnyttet nyforelskelsen til at få rejst en smule rundt og opleve verden sammen.

Sponsoreret indhold